tiistai 19. huhtikuuta 2011

Death Valley

Joka ilta kun lamppu sammuu
ja saapuu se oikea yö
ilkeys nurkassa varttuu ja lapsiansa syö
kuoleman pelko herää
ne joukkoja ikkunas alle kerää
kätesi ristiin laita
ettei perkele niskojasi taita

Käytiin äitylin kanssa pitkästä aikaa Seinäjoella kiertelemässä. Käytiin jossain liikkeessä (juu, en muista nimeä), joka oli täynnä ihan normi vaatteita ja yhdessä nurkassa oli Disturbian, Iron Fistin ja Hell Bunnyn vaatteita. Oisin voinut ottaa vaikka ne kaikki, mutta tämä yksi paita huusi nimeäni ja äiteeni suostui tuon miulle ostamaan. Köyhällä opiskelijalla kun ei tuohon ole varaa, 30€. Ehkä maailman hianoin t-paita! (siinä on dinosauruskin!! 83) Harkitsin ensin yhtä Iron Fistin paitaa, mutta hintalapun näkemisen jälkeen ei tarvinnut enää harkita..
TÄMÄ on nyt se kirja, josta mie oon aikaasemminkin puhunut. The kirja, jota ei löydy mistään kirjakaupasta, ei edes netistä tai antikvariaatista. Kirja siis kuuluu kolmen kirjan sarjaan, josta miulla on kaksi viimeestä osaa. Löysin tuon kirjastosta ja sain sen nyt luettua. Lukemista riitti, koska sivuja oli vähän yli 500. Yllättävän hyvä kirja oli kyllä. Ja ideakin aivan mahtava!

Kirja siis kertoo siitä kuinka kirjan henkilöt heräävät henkiin. Heidät siis "luetaan ulos kirjasta" ja sitten sattuu ja tapahtuu kaiken laista. Aina kun joku henkilö "luetaan tähän maailmaan" niin joku ihminen/eläin tästä maailmasta joutuu kirjaan. Juu en osaa oikein selittää tuota, joten jos YHTÄÄN alkoi kiinnostaa niin marssikaa kirjastoon ja lukekaa Mustesydän.
Tästä en sano sen enempää kuin että IHAN PARASTA! x__x


4 kommenttia:

  1. Oisko se liike ollut Big point? :p

    VastaaPoista
  2. Se on lisko, varaani, siinä paidassa, ei dinosarus. Komodonvaraani.

    VastaaPoista
  3. Mikälie, mutta hieno se on. :D En ole niin tarkasti katsonut tuota.

    VastaaPoista