maanantai 1. elokuuta 2011

Inspiraatio asuu kirjastossa

Kömmin aamulla (tai oikeastaan päivällä... ) ylös sängystä kun isäni kysyi, että lähdenkö kirjastoon. Miehän lähdin. Pidän maalaamisesta, piirtämisestä jne ja tahdon tehdä sitä työkseni. Ja vaikka sitä taitoa ei voikaan oppia kirjoista, löytyy niistä silti aina jotain hyviä uusi vinkkejä/tekniikoita.
Miulla oli jo valmiiksi monta monta maalausideaa, jotka tahtoisin toteuttaa heti, mutten voi, koska maalausvälineeni on jo viety Jurvaan odottamaan miun jurvautumista kun 10. päivä alkaa koulu. Kirjastossa käynnin jälkeen ideoita on vaan entistä enemmän ja kun en pääse maalaamaan on kaikki ideat laitettava muistiin mahdollisimman tarkasti. Onneksi sentään luonnosvihko ja kynät jäivät vielä tänne.
Maalaaminen ja muu "taiteilu" sujuu paljon paremmin kun taustalla soi hyvää musiikkia ja viimeisin bändi löytöni on Voivod. Mikään bändi ei ole pitkään aikaan kolahtanut niin kovaa kuin tämä. Varsinkin tuo Negatron levy kolahtaa ja kovaa. Aivan loistava X___X

Katsellessani tässä eräänä päivänä jälleen L. A.:n tatuointitarinoita miulle iski tatuointikuume. Päätin, että heti kun mahdollista hommaan itselleni tatuoinnin. Kerroin asiasta äiteelleni, joka sitten kysyi, että "tahdotko sen 18v. lahjaksi?" . Odotin että äiteeni olisi kieltänyt koko tatuoinnin, mutta ei. 8D Tatuointikuumeen lisäksi olen alkanut kaipailla rastojani takaisin. Miettiessäni rastoja aloin miettiä, että jos en kuitenkaan laittaisi niitä vaan värjäisin hiukseni jollain upealla värillä.. Jep. Näin teen. Tällä hetkellä sininen kuulostaa aika kivalta. Katsotaan miten käy. Seuraava kampaamo aika on 9.9. 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti