torstai 23. helmikuuta 2012

Walking with dinosaurs

Tänään työssäoppimispaikalla (laihian yläasteella) oli liikunta päivä, johon miun ei ollut pakko osallistua vaan sain jäädä kotiin tekemään yrityksen hommia. Hommat on siinä vaiheessa, että odottelen toimittajalta tilausta, että pääsen jatkamaan hommiani. 
Ihan vaan jottei naamavärkkini unohdu
Päätin siis pitkästä aikaa nukkua. Nukuin kuitenkin vain kymmeneen ja kömmin ylös sängystä edelleen kuoleman väsyneenä. Vetelin aamupuurot naamariin ja koitin keksiä jotain tekemistä etten nukahtaisi heti uudelleen.
 
Kaivoin hyllystä kauan unohduksissa olleen Dinosaurusten matkassa dvd:n jota aloin dinoista lumoutuneena tuijottaa ja katselinkin heti putkeen ensimmäiset 3 jaksoa. Sarja näytettiin telkkarista vuonna 2000, joilloin minä pieni seisemän vuotias tuijotin sitä aivan yhtä lumoutuneena kuin nytkin. Sarjaa ei ole sen jälkeen näytetty uusintana eikä tätä dvd:täkään löydy enää mistään. 

2000 vuonna julkaistiin myös samaan sarjaan kuuluva Ison Alin tarina-dvd, joka kertoo allosaurus uroksesta, jonka luuranko löydettiin Wyomingista ja joka kertoo kiehtovan, kovia koettelemuksia ja kärsimyksiä täynnä olevan elämäntarinan. Dokumentti oli niin surullinen, että jo pienenä se itketti minua ja itkettää edelleen :D Sarjaan on tehty myös Muinaisten petojen matkassa sarja 2001, joka myös löytyy hyllystä dvd:nä. Vaikka se hyvä olikin ja yhtä hienosti tehty kuin edeltäjänsä, dinot vie silti voiton. Jo pelkkä alkutunnari on jotain aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti