keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Eräs viikonloppu

Eräs viikonloppu, tarkalleen ottaen viime viikonloppu oli aivan mahtava ja  näyttikin aikalailla tältä:


Leima, jolla pääsi sisälle Kurikan Mietaalle, Kotiteollisuuden keikalle. Yllättävää että sieltä ei ole kuvia..? :D Bändi oli jälleen loistava, yleisö vähän tylsä..eikä niin  vähänkään vaan todella tylsä. Mahtava reissu kuitenkin! 83  Alunperinhän miun ei pitänyt olla menossakaan tuolle keikalle, mutta suunnitelmiin tuli yllätys muutos ja lähdin kuitenkin. Paluumatka kurikasta jurvaan ei ainakaan kuskin puolesta ollut mikään hyvä, sillä lunta tuli koko ajan, kapealla ja pimeällä tiellä oli vain yksi kaista jne, mutta päästiin kuitenkin täysin ehjinä taikaisin jurvaan.


Seuraavana päivänä väsyttikin sen verran, ettei edes ruokakauppaan keretty vaan haettiin Jurvan paikallisesta kebappilasta pizzat, joiden voimalla meni loppu ilta. Käsittämätöntä kuinka mun jääkaapista ei löydy ruokaa, mutta juomista kyllä löytyy vaikka minkä laista!

Samaisena viikonloppuna tuli paljon toteutus kelpoisia, piirrustus- ja maalaus ideoita, joita olen koittanut jo alkaa tekemään, mutta ei oikein tahdo aika vielä riittää moiseen...mutta lohduttaudun sillä, että mulla on maailman hienoin piirrustuslehtiö!! X_X Tältä viikonloppu kuulosti ja päässä soi vieläkin Kotiteollisuus..ja kovaa soikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti