perjantai 2. maaliskuuta 2012

Mulla ei oo lomaa, mutta töihinkään ei voi mennä..

...koska kaikki muut on lomalla. :D Tosiaan yläasteelta kaikki väki on viettämässä talvilomaa, joten hoidan sitten kotoa käsin yrityksen asioita. Pidän talvilomani vasta huhtikuun alussa, joten jotain töitä on tehtävä tänä aikanakin. Sanon muuten jo nyt, että viimeistään tämän postauksen jälkeen kaikille on selvää, mikä on miun lempiväri :DKaverilla vähä korvat lintassa. 

Ehkäpä mulla on vielä toivoa saada  ajokortti. Pelkään vaan jo nyt tulevaa teoriakoetta, koska jännitän kaikkia tuollaisia asioita niin paljon, että teen turhia virheitä ja sitten vituttaa. Ja kun kerran autoilusta puhutaan, niin rakkaat vaasalaiset: OPETELKAA KÄYTTÄMÄÄN SITÄ VILKKUA LIIKENNE YMPYRÄSSÄ! D8
Järkytän itseänikin käyttämässä valkoista paitaa, mutta Liisa ihmemaassa- teemaisen kuvan olen suunnitellut minä ja paidan painoin minä! Ja kuva näyttää paremmalta paidassa kuin mitä se näytti paperilla. Oikeasti tämä kuva on vain pieni töherrys paperin kulmassa. Kun yrittää suunnitella paitaa, siitä ei tule mitään. Kun ei yritä saa aikaan hienoja ja käyttökelpoisia kuvia :D  Luova työ on vaikeaa, mutta todella palkitsevaa ja sen takia tätä teenkin. En oikein osaa kuvitella itseäni vakituisesti johonkin muunlaiseen työhön. Tokihan kesäksi olisi tiedossa aivan toisenlaista työtä ja kauhulla odottelenkin, että kuinka jaksan koko kesän tehdä sitä samaa. Ei mikään unelma työ, muttei myöskään mikään maailman kamalin työ. Köyhällä opiskelijalla ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin vastaanottaa tarjolla oleva työ, oli se sitten mitä hyvänsä.

Aiheesta sujuvasti toiseen. Kävin noin viikko sitten elokuvissa katsomassa paljon mainostetun Kulman pojat-leffan ja mietin ennen leffan alkua, että minkäs takia mä olen katsomassa tätä? Vihaan jalkapalloa! Leffa oli kuitenkin hyvä. Siitä löytyi paljon hauskoja kohtauksia ja näyttelijä valinnat yllätti. Yleensä suomalaisissa leffoissa on aina ne samat tutut näyttelijät, mutta tällä kertaa tunnistin leffasta vain 3 näyttelijää ja muut oli jotakin aivan tuntemattomia. Jussi Vatanen, Joonas Saartamo (näyttellyt aikaisemmin mm. Menolippu Mombasaan-leffassa) ja sitten tämä  "euron juusto" - mainoksista tuttu mies, jonka nimeä en saa päähäni. :D Tämä viimeksi mainittu oli todellakin yllättävä veto ja leukani loksahtikin lattiaan kun tunnistin hahmon juoksemassa alasti kankaalla.

Mutta eiköhän taas sujahdeta aiheesta toiseen:


Kävin tiistaina koulullani Jurvassa painamassa paitoja ja tekemässä 18v synttäri kutsut. Kutsuista tuli tottakai violetit ja kuvaksi laitoin ruusun. Tulostin nämä aavistuksen sinisenä hohtavalle paperille ja muutaman kultaisena hohtavalle paperille. Sinisävyisenä näyttivät kuitenkin paremmilta.

  Tuntuu vähän pelottavalta, että kuukauden päästä se on totta ja meikäläisestä tulee vanha ja raihnainen 18 - vuotias, jolle aukeaa paljon uusia ovia ja on vapaampi tekemään asioita. Ei tosiaan tunnu samalta kuin täyttää vaikka 15 tai 17.


Kutsujen sisäpuolelle ja mustaan kirjekuoreen koristeeksi tein vielä violetteja ruusutarroja. Näitä tuli tehtyä yhteensä 120 kpl, joten ei ihan heti lopu kesken. :D  Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, että koululta löytyy pelit ja vehkeet joka lähtöön :D paitojen painamiseen, pinsseihin, tarroihin, KAIKKEEN! :D Mä voisin jäädä vaan kouluun loppuiäkseni tekemään kaikkea kivaa mieluummin kuin menisin johonkin ankeaan työpaikkaan. Musta ei vaan vielä tunnu, että oisin valmis töihin, vaikka kohta on 2 vuotta käytynä ja vuosi jäljellä.

Vielä kerran hypätään aiheesta lapaseen. Kävin katsastamassa paikallisen kirjakaupan uudet tilat kun se muutti ja taisi vaihtaa omistajaakin. Tilat näytti kivalta vaikka vähän hassussa paikassa on koko kauppa. Heti ovesta astuttuani meinasin törmätä telineeseen, jossa oli näitä erilaisia magneetteja  ja ostin velipoijjaalle pienen lahjuksen ihan vaan osuvan tekstin takia ja hyvin miun näköisen kuvan vuoksi :D

Onkos kukaan muu käynnyt katsomassa tuota Kulman pojat - leffaa? Mitäs piditte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti