maanantai 7. toukokuuta 2012

Uusi bloggeri on Saatanan keksintö

Tähän alkuun pieni itkupotkuraivari; Tämä uusi päivitetty bloggeri ei ole läheskään yhtä helppokäyttöinen kuin vanha oli. Kaikki toiminnot on ainakin minulta koko ajan hukassa ja koko bloggeri näyttää muutenkin aika kaaokselta miulle. Hyi yäk, en tykkää 8( 

Kaikki postauksen kuvat on kuvannut Jenna !Tänään koulullamme oli soveltuvuuskokeet uusille tuleville ykkösille ja mie olin muutaman kaverin kanssa vahtimassa kokelaita ja kuljettamassa heitä oikeisiin paikkoihin haastateltaviksi. Suurin osa ajasta taisi kuitenkin mennä siihen kun pälätimme keskenämme ja piirtelimme kuvia, joista lopulta tuli magneetteja / pullonavaajia. 
Jenna ja kirkas aurinko

Joka vuosi soveltuvuuskoe päivä on ollut erittäin aurinkoinen ja kesäinen, eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta. Riehuimme aikamme pihalla vapaa hetken koittaessa ja otimme ilon irti auringosta. Ilmeet varmasti kertovat sen, että aurinko paistoi kirkkaasti suoraa silmiin. KESÄ TULE JO!
Aamupäivällä iski kuitenkin tylsistyminen koko soveltuvuuskoe hommaan ja samalla hetkellä iski myös muistutus takaraivoon, että kaverille täytyisi hankkia synttärilahja kun tästäkin pikkuisesta saadaan pian täysi-ikäinen vanhus.  Eli ei muuta kuin valtuutin jonkun muun tehtävääni ja kaveriporukalla nokka kohti Kauhajokea.   Päivä oli mitä parhain ja illalla Kauhajoen reissun jälkeen otettiin Jennan kanssa vielä itseämme niskasta kiinni ja raahauduimme salille rääkäämmään itseämme. Tästä pitäisi vain saada säännöllinen tapa kuten lenkkeilystä.

 Loppu ilta (vai joko pitäisi sanoa yö?) menee mehupurkin ja Sinkkuelämää boksin kanssa löhöillessä ja hieman stressatessa, koska karu totuus on, että jälleen kerran uhkaa tulla kiire kouluprojektien kanssa. Pitäisiköhän tämänkin asian suhteen viimein ottaa itseään niskasta kiinni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti