tiistai 31. heinäkuuta 2012

Heinäkuun parhaat

En oo kovin paljoa kirjoitellut koko kesän aikana kun on ollut muuta tekemistä. Kesä on tuntunut menevän aivan törkeän nopeasti ja välillä tuntuu siltä, etten kerennyt tehdä muuta kuin käydä töissä, mutta onneksi työviikon keskellä oli aina muutama vapaa päivä. Viimeinen työpäivänikin oli ja meni 26.7. ja nyt on vajaa 2 viikkoa aikaa viettää lomaa ennen kuin koittaa paluu koulunpenkille.

Seuraavaksi kuitenki armoton kuvapläjäys heinäkuun parhaista :D Parasta oli...

 ...aamut jotka sai nauttia teekupin......leffan...... ja piirrustuslehtiön kanssa


...sain postia ystävältäni, joka on viettänyt vuoden Australiassa. Kirje oli erittäin piristävä 8)...leffojen katselu yömyöhälle. Viimeisimpiä leffa hankintoja ovat Mustesydän (josta luin kirjan viimekesänä), tarina Beatrix Potterista, Petteri kaniinin luojasta :3 ja Hachiko, jonka olen jo pidemmän aikaa halunnut nähdä, mutta unohdin koko leffan olemassa olon kunnes se taas ilmestyi eteeni Keskisellä


..MUTTO ja tuparit!! :3 Tuparit oli odotettua onnistuneemmat ja ilta oli aivan mahtava. Illan kruunasi vielä yöllä pihalla näkyneet pilven sisäiset salamat. Eli siis pilven sisällä välähteli salamat, muttei kuulunut minkään laista jyrinää eikä salamoinut....viileät sadepäivät. Lähes koko kesä on mennyt aivan simosti hikoillen työni ja kuuman sään takia. En siis laita yhtään pahakseni näitä viileitä sadepäivä, jolloin..


...on mukava mm. katsella huippu sarjoja. Midsomer Murders on yksi suosikki rikos sarjoistani


...karvakamuista saa aina laatu seuraa :33Odotan jo innolla ja kauhulla koulun alkua ja viimeistä vuottani täällä koulussa. Kaipaan kouluun kavereiden luokse ja normaaliin arkeen, mutta tieto edessä olevasta opinnäyte työstä alkaa jo kauhistuttaa. Samoin tieto siitä, että kohta pitäisi tietää mitä seuraavaksi? Mitäs sitten kun on valmistunut ja pitäisi keksiä jotain muuta? No, sen näkee sitte.. Nyt ei voi kuin nauttia viimeisistä loma päivistä :3

2 kommenttia:

 1. Jostain syystä tää bloggeri kenkkuilee mulle ja ei näytä aina kaikkien blogien tekstejä joihin olen liittynyt, ja on siis valitettavasti tämäkin teksti jäänyt huomaamatta!!

  Ihana tuo luonnos tuossa vihkosessa! Olisi mukavaa nähdä piirustuksiasi enemmänkin kun sinulla näyttää taitoa olevan sen saralla!!:)

  Ja ihana Hachiko elokuva!! Oon katsonut sen useampaan kertaan ja joka ikinen kerta vollottanut silmät päästä!!!:D liian koskettava minun herkälle mielelleni!!!:D enpäs tiennytkään että mustesydän sarjasta on leffa?o_O Itsekkin omistan kaksi sen sarjan kirjaa, tosin en ole ehtinyt niitä lukemaan, mutta ainakin takakannen perusteella todella mielenkiintoisia!!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :3 Pitää koittaa kerätä rohkeutta ja julkaista muutama valmis kuva täälä :)) monesti tehnyt mieli, mutta aina se jää.

  En ole itselle vielä osunut sellaista sopivaa hetkeä että olisin saanut Hachikon katsottua, tuola se vielä odottelee katsomista. Minäkään en tiennyt että mustesydämestä on leffa ennenkuin se osui eteeni kaupassa ja pienen hintansa ansiosta tarttui mukaani. Sekin on vielä katsomatta, mutta mielenkiinnolla odotan kuinka hyvin leffa vastaa kirjaa. 8)

  VastaaPoista