sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juhannusviikonlopun kohokohdat

Juhannusviikonloppu oli tarkoitus viettää täysin kotioloissa, mutta yllättäen tulikin lähtö päiväksi kohti Nummirockia. Itse toimin kuskina ja reissusta entistä huvittavamman teki se, että olin ainut nainen avomieheni, tämän veljen ja serkkupojan joukossa. Mahtava porukka ja mahtava nummi! Suhteellisen nuorena kuskina leirintäalueelle ajaminen oli jännää sillä paikkahan oli täynnä humalaisia ihmisiä joita hyppi eteen joka teltan takaa, mutta tästäkin selvittiin kunnialla.  Paikalta poistuminen oli helpompaa kuin sinne pääseminen.
Lähdin nummeen täysin Kätilöitä varten ja Kätilöt kyllä ylittivät odotukset täysi!  Kokemuksesta täydellisen teki eturivin paikat :3  Nummessa tapasin myös ensimmäistä kertaa kesäloman alkamisen jälkeen Minnan, jonka leirissä tuli häiriköityä osa illasta. Toki käytiin katsomassa muutakin kuin Kätilöt, kuten Kotiteollisuus ja Kauhajokelainen AOD. Myös Stam1na oli tarkoitus käydä katsomassa, mutta porukka alkoi siinä vaiheessa olla jo niin väsynyttä, että päätimme alkaa suunnistamaan kotia kohti.
Illalla maisemat Nummessa oli upeat! Päivä oli kuuma ja jos vain olisi tajunnut varautua olisi voinut hypätä järveen vilvoittelemaan.


PaluumatkaaSaimme odotettua aikaisemmin tehtyä vuokrasopimukset uuteen asuntoomme ja Nummen jälkeen saimmekin suunnistaa kohti uutta asuntoa  viettämään ensimmäisen yömme siellä. Vielä kotiin päästyä ei nukuttanut, joten ei muuta kuin skumppa pullo auki ja leffa pyörimään. Pulp Fiction on leffa johon ei ihan heti kyllästy, joten katsokaa jos ette ole jo sitä nähneet.


Seuraavana aamuna oli hassua istua olohuoneessa television ääressä juomassa aamuteetä. Se oli ensimmäinen tee uudessa asunnossa. Mainittakoon, että parveke on loistava paikka aamuteen nauttimiseen :3

Se oli odotettua mahtavampi juhannus! Tapahtuiko teille mitään odottamatonta? :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti