perjantai 10. elokuuta 2012

We're all mad here, I'm mad, you're mad.

Koulut alkoi keskiviikkona ja on piristävää palata arkeen. Tokihan aikaiset aamuherätykset tekevät tiukkaa jo nyt näin kolmen koulupäivän jälkeen. Aamut ei vaan ole mua varten...
Tänään koulun jälkeen päätettiin isännän kanssa lähteä kohti Tuuri ja Keskistä. Tämän postauksen idea ei siis ole "Jee, mepäs käytiin keskisellä!!" vaan "Jee, meillä oli super hauska perjantai iltapäivä-ilta!" Ajo sää oli mitä mahtavin, eikä ajomatka täältä Keskiselle oli kuin n. puolitoista tuntia, eli ei paha. Näytin kuulemma söpöltä kun pistin kenkiä jalkaan :D 

Loistavaa matkamusiikkia ja maailman komein kuski :33


Matka viihdettä.. ei kuitenkaan ollut kovin viihdyttävää koittaa pelata auringon paistaessa suoraan pienelle ruudulle, josta ei sen seurauksena sitten erottanut yhtään mitään.Ja mitäkö sieltä tarttui mukaan?Tässä oli suurin syy, jonka takia reissuun lähdettiin.


Oi ôkami :3 Pelillä ei ollut tuolla hintaa paljon mitään, joten se tarttui mukaan. Muualla tätä samaa myydään huomattavasti kalliimmalla. Kyseistä peliä ei muuten edes myydä Xboxille ja sekös vitutti, mutta nyt viimein on mahdollisuus pelata tätäkin.


Leffa ja levyhyllyn täydennystä. Näidenkin hinnat (kaikki 3.90€ / kpl ) on niin olemattomat että ainaa jää joku leffa tai levy käteen. Rec 2 on joskus tullut katsottua ja muistelisinkin leffan olleen hyvä näin jatko-osaksi. Alice Cooper taas on Jumala minulle ja hänen levyjään haalin mukaan aina tilaisuuden tullen. Aika komea kokoelma niitä jo tuolta levyhyllystä löytyykin. Innolla odotan josko tuo ukkeli saapuisikin pian suomeen keikalle.


Ehkä kaikista tähän asti näkemistäni wunderbaumeista hienoin :DD En itse välttämättä kuitenkaan tätä omaan autooni laita kun yleisesti ottaen nämä ei tuoksu hyviltä. Tokikaan tämän yksilön tuoksusta ei ole vielä tietoa.


Viereisestä eläinliikkeestä mukaan tarttui tuommoinen heinäpallo gerbuille, joka herättikin suurta mielenkiintoa heti. Samaisesta liikkeestä osti karvanaamoille myös ruokaa ja kantokopan, joita en kokenut tarpeellisesti sen kummemmin esitellä.

Koko reissu oli siis onnistunut ja erittäin mukava. Olin jo menomatkalla hyvin väsyksissä ja nukuttikin, mutta vasta paluumatkalla nukahdin täysin ja heräsin vasta kun oltiin jo melkein takaisin kotona. Unirytmi on vielä vähän sekaisin, valvon liian myöhään ja herään aikaisin, jonka seurauksena tarvitsen melkeimpä päiväunet. Ei auta kuin koittaa sinnitellä hereillä iltaan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti