lauantai 25. elokuuta 2012

Paluu arkeen

Pari kouluviikkoa on jo takana ja paluu arkeen oli mukavampi ja kivuttomampi kuin olin kuvitellutkaan. Koulun penkille ryömiminen aamuisin on ainakin toistaiseksi vielä mukavaa ihan vaan senkin takia että  näkee kavereita, joita ei kesällä nähnyt.  Kun osa päivästä menee koulun penkillä istuen niin mitään ihmeellisyyksiä ei tule tehtyä enää kotona. Lähinnä päivät ovat kuluneet :


Lukemalla. Kasvis nuudelit on jotain aivan parasta! X_X Ja niihin jää koukkuun, kun kerrat syöt niitä, tahdot aina syödä niitä. Ainakin minä. Omnomnomnom..


Pelaamalla..Hörppimällä teetä ja piirtämällä. Piirtäminenkin on lähinnä rajoittunut valinnais kurssin töihin, mutta niitäkin teen  useamman. Tälllä hetkellä kasassa on 3. Tavallaan 5, mutta kahta tekemääni työtä en tehnyt kurssia varten vaan tein niitä kurssilla, jotta ne tulisi joskus tehtyä. Aloittaminen on aina vaikeinta.  Oikeasti nautin valinnaisesta Kuvallinen paja- kurssista, koska kaikki koulu jutut tehdään lähinnä tietokoneilla, mikä on pidemmän päälle puuduttavaa ja tylsää, mutta tuolla kurssilla tyyli, aihe ja tekotapa on vapaa. Kaikki tehdään käsin. Ihanaa vaan sotkea kynien ja maalien kanssa :3  Pää pursuaa nytkin ideoita joita haluaisin päästä kokeilemaan, mutta niitä on niin paljon etten osaa valita minkä niistä toteuttaisin. Mainittakoon että yksi idea on tehdä kuva ikkunaan. Saimme nimittäin hiljattain parvekkeelle lasit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti