keskiviikko 1. elokuuta 2012

Why shouldn't I just kill my Pony

Koitan vaihteeksi saada tännekin kunnon eloa postailemalla useammin ja eilen tulikin tehtyä postauksia useamman päivän edestä...

Kävin tänään porukoillani pelastamassa vanhan huoneeni kätköistä kasan mangaa, jotka olen sinne jättänyt turvaan kun en jaksanut raahata mukanani muuttaessa. Muuttaessa edelliseen asuntooni siis. Unohdinkin aika lahjakkaasti nuo mangat ja kuvittelinkin että olin jo heittänyt nämä kaikki menemään kunnes tässä muutama päivä sitten tuli puheeksi mangat ja aloin muistella, että mitäs kaikkea olenkaan itse lukenut ja täytyy sanoa, etten muistanut puoliakaan.Return to Labyrinth on niitä sarjoja, jotka olin täysin unohtanut. Kun tämä ilmestyi, en päässyt kunnolla tarinaan mukaan ja se tuntui silkalta heprealta, mutta nyt kun olen uudestaan lukenut sen, se alkaakin olla aikas hyvä! Ikävä kyllä omistan vain ensimmäiset 3 osaa, enkä ole huomannut että sarjaan olisi julkaistu enempää.

The Dreaming on vain kolme osainen ja hyvä tämäkin. Tätäkään en ollut muistanut lukeneeni.

Priest taas kertoo langenneesta papista ja pidin tästä sarjasta paljon. Itselläni on 4 osaa, enkä muista loppuiko sarja siihen vai vieläkö se jatkui?

Ehdoton suosikkini on Bizenghast :33 joka myöskin ikävä kyllä on jätetty kesken. Sarja kertoo tytöstä, joka alkaa kerätä kadotettuja sieluja ja tämä tehtävä ajaa hänet melkein hulluuden partaalle.

Tottakai hyllystä löytyy vielä Hopeanuoli :3 joka minulta löytyykin kokonaisuudessaa. Joskus on tullut lueskeltua myös Narutoa ja Emmaa, mutta kumpikaan sarjoista ei ollut kovin kiinnostava ja molemmat olen jo hävittänyt omasta hyllystäni tilaa viemästä. Hyihyi.. Vaikka yleensä tykkäänkin lukea kunnon kirjoja, on sarjakuvan lukeminen näin vaihteeksti erittäin mukavaa.. Toki kirjahyllystäkin löytyisi vielä vino pino lukemattomia niteitä.

HUOM HUOM seuraavat kuvat tarjosi Google:


Oon alkanut taas hiuskriiseillä. Violetti on yhä suosikki värini ja viihdyn siinä, tunnen sen omakseni, mutta olen taas alkanut kaipailla jotain uutta. Jotain muuta väriä vaihteeksi  ja mustaa. Musta on väri jossa on omat hyvät ja huonot puolensa. Siitä ei niin vain pääsekään eroon, mutta joka tapauksessa vähän polttelisi värjätä pää mustalla + jollain shokki värillä.
Tämä vihreä polttelisi niin kovin X______X
Jotenkin tähän tyyliin haluaisin laittaa pääni. Niin että mustan seassa on kunnolla jotain väriä, eikä vain muutamaa hassua raitaa. Mitäs mieltä tästä?

3 kommenttia:

 1. Kokeile mustaa suoraväriä, en tiedä miten se haalistuu, mutta luulis ettei ole läheskään niin vaikea päästä eroon siitä kun kestoväri mustasta :)

  VastaaPoista
 2. Aaaaaaa, toi vihreemusta on ihana O____________________O
  Mie ikävä kyllä menin tekee itseni kanssa sopimuksen, että en vaalenna hiuksia ennen ensi kesää >.< Ja nyt on sininen, ja se on vähän liian tumma tuommoiseen vihreeseen. Ja mustaa kaipaisin itsekin taas vähän, mutta vaivalla saanut vaalennettua niin ei viitsisi taas värjätä. =)

  VastaaPoista
 3. Slide: en kuollaksenikaan muista mitä mustaa väriä joskus 100 vuotta sitten käytin, mutta se tuntui haalistuvan heti. Täytyykin harkita tuota suoraväriä! :))

  Mortale: Vihreä musta todellakin houkuttelee, suorastaan huutaa nimeäni O__O oon ollu niin kauan violetti, että täytyy saada kokeilla jotain uutta. 83

  VastaaPoista