tiistai 7. elokuuta 2012

XtraXcellent

Viimeistä vapaapäivää viedään ja huomenna saakin jo suunnistaa takaisin koulunpenkille. Odotan innolla ja kauhulla. Tämän päivän aion kuitenkin  vielä löhötä ja nauttia vapaasta.Kun ukko on vielä omilla asioillaan Kurikassa, viihdytin itseäni mm. Burleski-leffalla. Ihana leffa ja ihania naisia :33 Tähän ei kyllästy millään.  Kunhan vain ukko palaa niin suuntaamme kohti Vaasaa viettämään viimeistä vapaata yhdessä.


Kaivelin myös levyhyllyjeni kätköjä, joista löytyi suomalaisen MoonCakesin levyt + kasetti. Bändi ei jostain syystä ole kovin tunnettu suomessa, vaikka on aloittanut toimintansa jo 1990.  Tuo kasetti, Golden Days on julkaistu -94 eli sillä on ikää yhtä paljon kuin minulla ja se on varmasti yhtä kauanki ollut meillä. Tai siis isälläni, mutta kun sain oman cd-soittimen sain myös pitää koko kasetin ja se on edelleen yksi levyhyllyni aarteista. Muutenkin on vain jotenkin hienon tuntuista kuunnella vanhoja kasetteja ja LP:itä kun muut luukuttaa MP3-tiedostojaan muistitikuilta.


Kuvittelin jo bändin lopettaneen toimintansa kunnes 2011 he julkaisivat XtraXcellent levyn, joka oli tosiaankin aivan loistava levy. Tämä löytyi kaupoistakin helposti, mutta aikaisempaa tuotantoa ei tahdo löytyä mistään 8(  Levykaupoissa myyjätkään eivät ole kuulleetkaan tämmöisestä bändistä kuin MoonCakes.  En voi muuta kuin suositella tätä bändiä niille, jotka pitävät vähän erilaisesta rockista. Tämän bändin kuunteleminen on todellinen kokemus! Ei välttämättä kovin helppoa kuunneltavaa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti