sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Horror Week, Joe Hill

Luurankoja Kaapissa *klik klik*  Yllättävien viikonloppu menojen takia jäi nyt pari postausta tekemättä, mutta teen  vielä tämän viimeisen. Aiheena on Joe Hill:in kirjat. Olisin voinut ottaa aiheekseni myös Stephen Kingin, mutta se olisi ollut ehkä liian ennalta arvattavissa tai jo niin läpi käyty aihe. Kirjojen kuvat Google 

Tästä kirja kaksikosta ensimmäisenä ilmestyi Sydämen muotoinen rasia, joka todellakin yllätti. Luulin kirjan olevan tylsä, mutta se olikin oikeasti hyvä ja voisin lukea sen uudestaan koska vain.

 Kirja kertoo vanhasta Death metal-muusikosta, joka keräilee kaikkea outoa. Sitten hän saa kuulla että netissä on myynnissä sydämen muotoinen rasia, jossa on kuolleen miehen puku ja kuolleen miehen kummitus tulee mukana. Muusikko miehemme ei usko sen olevan mahdollista ja ostaa puvun. Kummitus kuitenkin tulee mukana ja siitähän se jännitys alkaakin. En varsinaisesti pelännyt lukemisen aikana, mutta tietynlaisen jännityksen tunteen kirja loi ja välillä oli pakko vilkuilla ympärilleen, että onko täälläkin mahdollisesti joku kummitus. Voin vain suositella!Sydämen muotoisen rasian jälkeen tuli Bobby Conroy palaa kuolleista ja kyseessä on siis kokoelma lyhyempiä tarinoita. Tarinat eivät olleet ehkä kovin pelottavia, mutta osa aiheutti ahdistusta ja ihmetystä, mistä ideat ovat tulleet. Pop art oli suosikki tarinani ja se kertoo ilmalla täytetystä pojasta, jonka täytyy varoa kaikkea terävää, eikä hän  voi kommunikoida kuin kirjoittamalla. Tarinan loppu aiheutti pientä surua ja ahdistusta. Suosittelen tätäkin.

Kauhu viikko oli minun osaltani tässä. Vähän jäi harmittamaan, että tuli yllättäviä (mukavia) menoja joiden takia jäi pari postausta uupumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti