keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Horror Week, kauhuntunteita herättävät leffat


Luurankoja Kaapissa *klik klik* Kauhuviikko jatkuu ja tällä kertaa otetaan aiheeksi pari leffaa, jotka todella pelottivat minua ja aiheuttivat kauhun tunteita. Olen katsonut erittäin paljon kauhuleffoja, mutta vain pari on oikeasti ollut pelottavia, enkä enää iki päivänä niitä katso. Yleensä kauhuleffat aiheuttavat vaan jännitystä ja hengen pidättelyä, ei pelkoa. Ja mitkä ne leffat sitten oli?


Ensimmäisenä Kauna. Leffa sinänsä ei ollut pelottava, vaan kalman kalpeana mustissa hiuksissa nariseva hahmo. Leffan näkemisen jälkeen pelkäsin viikko kausia hahmon ilmestyvän yön piemeydessä sänkyni viereen, enkä pystynyt nukkumaan vaan tuijotin silmät lautasen kokoisina pimeyteen. Kauna on myöskin ensimmäinen ja viimeinen leffa, jonka aikana olen kiljaissut ja sekin silkasta säikähdyksestä kun hahmo yhtäkkiä naristen ilmestyi ruutuun. Mielestäni Kauna on enemmänkin säikyttely leffa kuin kauhua, koska hahmo ilmestyy aina äkkiä säikyttäen ruutuun.Toisena Paranormal Activity. Pelkään juurikin kaikkea sellaista, mitä tässä leffassa tapahtuu. Jonkinlaista kummitusta tai muuta hahmoa, joka riehuisi pitkin kämppää ja pelottelisi, rikkoisi tavaroita jne. Tämä leffa oli oikeasti pelottava, mutta silkasta mielenkiinnosta ja monista kehuista johtua katsoin sen. Kamalaa. Todellakin pelottavaa. Kun viimein pystyin taas leffan näkemisen jälkeen nukkumaan yöni kunnolla, tein sen virheen, että katsoin jatko-osan enkä taaskaan pystynyt nukkumaan. Ensimmäisenä yönä jouduin hakea veljeni samaan huoneeseen nukkumaan. Jos mörkö tulisi, saisi viedä hänet ensin.. tai sitten ei.. Näistä olen nähnyt vain kaksi ensimmäistä ja enempää en aio katsoa. Nytkin kun olemme muuttaneet isompaan kämppään pelkään yksin ollessani, varsinkin iltaisin ja öisin ja odotan kauhulla pimeää talvea.

Samoin odotan kauhulla avokin vuoden päästä lähestyvää armeijaa, jonka ajaksi joudun jäädä yksin kämppäämme. HUIHUI!! Täytyy koittaa kehitellä jotain, etten kuole kauhusta kangistuneena vilkkaan mielikuvitukseni tuotoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti