sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sisustus juttuja

Kävin eilen hakemassa Jyskistä kirjahyllyn (tai tilanjakana sitä myytiin) leffoja jne varten ja viimeyönä se on viimein kirosanojen lennellessä saatu koottua. Ihana on :3 enää pitäisi päästä eroon tuosta edellisestä leffa-kaapista. Hyllyn haku reissulla jäi käteen  vähän muutakin kuin se hylly.


mm. tuo vaalenapunainen tuikkukippo ja kahvipapuja. Kahvin tuoksuiset kynttilät ovat parhautta, mutta myös tämä toimii. Tuikkukipossa on oikeita kahvipapuja  (tumma paahto) ja tuikku ja kahvi tuoksuu. Tokihan nuo pavut tuoksuvat silloinkin kun tuikku ei pala ja vaikkei kahvin  tuoksua haistaisikaan niin ainakin tuo näyttää hienolta.


!!! Nämä oli jotain niin upeaa! Löysin maailman upeimmat violetit joulukuusen koristeet ja niitä lähti mukaan 5kpl. En aio tunkea noita kuuseen vaan pistin ne lasikulhoon led valojen kanssa ja hyllyyn. UPEA! Laitoin tuon esille jo nyt vaikka nämä yleensä ovat joulukoristeita (led valo hässäkät siis), mutta koska violetti ei ole mikään perinteinen joulu väri ja tuo sopii sisustukseen kuin nenä päähän niin päätin ottaa käyttöön tuon.Tässä pari kuvaa niistä palloista. Nämä ovat upeita, mutta koko upeus ei millään tavalla tule esiin kuvissa. Palloissa on glitteriä, ne ovat violettia, väri ei ole tasainen vaan tuommoinen...upea! Kuvissa pallojen violetin  sävykään ei ole täysin kohdillaan. Aivan upeita! Ei voi muuta sanoa. Enempää minun näköisiä kuusen palloja ei voi löytääkään. Nämäkin löytyi Plantagenilta ja siellä oli muutenkin upeita joulujuttuja vaikka kasvejahan siellä pääasiassa on. Monet kaktukset on sieltä ostettu 8)

2 kommenttia:

  1. oi miten ihania värejä!!!^^ Todella kaunis koriste ihan arki käyttöönkin tuo koristepallo valo hässäkkä!!!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ^^ pidän itsekin siitä kovasti ja tosiaan sopii ihan arkeenkin eikä vain jouluun, vaikka joulun aikoihinhan noita eniten näkee 8)

    VastaaPoista