keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulua

Joulu tuli ja meni ja itse nautin siitä ajasta kovasti, vaikka tänä vuonna joulu olikin vähän erilainen kuin aina ennemmin. Kamerani piuha temppuilee tällä hetkellä, joten en voi siirtää sieltä kuvia koneelle. Ainoat joulu kuvat, jotka nyt voin teille esitellä ovat käytävämme pikku kuusi ja yksi kolmesta joulukukistamme.Käytävän pikkukuusi josta niin kovin pidän :3 Meillä on myös suuri vihreä muovikuusi olohuoneessa, joka on aika täyteen koristeltu, mutta näyttää niin hienolta x__x harmi tietty, ettei se tuoksu oikealta kuuselta, mutta näyttää silti hyvältä.


Lahjojakin tuli yllättävänkin paljon. Paljon oikeasti hyödyllistä tavaraa, kuten astioita, rahaa ja lahjakortteja. Myös perinteistä suklaata tuli taas ihan riittävästi. Korujakin oli yllättävän monta pakettien kätköissä :3 Ja keikkea muuta kivaa.. Laitan niistä muutaman kuvan kunhan vain saan nuo kuvat siirrettyä koneelle.

Joulun perinteisiini kuuluu valua sohvalle puoliunessa tuijottamaan joulupukin kuumalinjaa ja tänä vuonna siellä olikin ylläri (josta toki oli ollut uutinenkin, mutta jota en ollut lukenut) siellä oli väärä joulupukki tänä vuonna. Ei mikään huono pukki, mutta ei se sama jonka naamaan on tottunut : D  Toinen ylläri pylläri oli, että suosikistani, Lumiukosta, on tehty jatko-osa: Lumiukko ja lumikoira. Harmikseni missasin tämän ohjelman nukkumalla sen ohi joulupäivänä, mutta mietin vain että olikohan nyt ihan tarpeellista tehdä sillekin jatkoa... Aatto sujui syöden ja sukulaisilla vieraillen. Joulusaunaankin pääsin aaton aattona ja tällä hetkellä kovasti haaveilenkin omasta saunasta x__x  Illalla avattiin lahjat ja sen jälkeen lähdinkin ajelemaan koskenkorvan kautta takaisin jurvaan viettämään joulua. Erilaista tänä vuonna, mutta silti erittäin mukavaa :3

Kuinka teidän joulu sujui? :3

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis joulukuusi!!:) Ja tuo siili on todella suloinen!! Itselläni joulu meni lähinnä työn merkeissä, ettei oikein ehtinyt nauttimaan, mutta jospa ensi vuonna!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3 Pidän itsekin niin kovin tuosta kuusesta. Se on niin ihanan valkoinen ja olisinkin halunnut ison valkoisen kuusen, mutta tyydyin pienempään :)) Harmittaa varmaan olla töissä aattona..tai niin voisin ainakin kuvitella, mutta sun täytyy ottaa sitten kaikki ilo joulusta irti ensi vuonna!! :))

      Poista