lauantai 12. tammikuuta 2013

2013 ensimmäiset viikot

Oon onnistunut yllättämään jopa itseni viimeisen parin viikon aikana! Oon saanut niin paljon omia "projekteja" tehtyä. Ja juttuja joita ennen tein paljon, kuten esim. piirsin ja maalasin. Niitäkään asioita en oo pitkään aikaan tehnyt, mutta nyt tuli taas innostuttua ja sain paljonkin aikaan. Myös tämän hetkinen koulutyö etenee vauhdikkaammin kuin mikään muu aikaisempi työ ja teenkin sille seuraavaksi ihan oman postauksensa. Mainittakoon nyt vain se, että 50-luku on erittäin inspaava. :3Uusi harrastus :3 Korujen väkertäminen. Riipukset kaulakoruihin olen väkertänyt kutistemuovista, mutta rannekoruja varten naputtelin tilauksen pienemmistä valmiista riipuksista. En malta odottaa niiden saapumista X___X Liisa ihmemaassa pupuja ja dinosauruksia muunmuassa. Intopallo täällä, moi! Näitä aion tehdä ihan myyntiin astikin. Ylemmässä kuvassa valmistui lepakko-kaulakoru.


Kutistemuovi riipus ennen kutistamista. Kuva näyttää vielä aivan siistiltä ja oli siisti kutistamisen jälkeenkin, mutta minä tyhmä suihkutin liikaa lakkaa ja liian läheltä niin että tuo muste lähti leviämää. Nyyyh.. tietääpähän seuraavalla kerralla.Kutistamisen ja lakkaamisen jälkeen. Kuva kutistuu n. puolet.  Olisin repinyt pelihousuni jos tuo kuva olisi sotkeutunut niin pahoin, ettei kuvasta saisi enää selvää.

Ja ketjun kanssa. Tämä yksilö jää itselleni, ihan  vain jo tuon musteen leviämisenkin takia. Oon kyllä ihan tyytyväinen aikaansaamiini koruihin. :3 Mukavaa väkertelyä muutenkin.


Tuo Ibanez-paitakin on itse tehty. Viihdyn niin kovin perus mustissa pitkähihaisissa paidoissa, mutta se alkaa näyttää pidemmän päälle tylsältä, joten päätin tehdä printin tuohon paitaan. Muutenkin oon halunnut tuommoista Ibanes-logolla varusteltua paitaa jo pidemmän aikaa, mutta eipä ole tullut  vastaan missään.  Toisellekin mustalle paidalle on jo printti valmiina. Halvalla "uusia" vaatteita :3 Tai ainakin uusilta ne tuntuu.

Päänikin sain taas pitkästä aikaa värjättäy. Yllättävää kuinka kauan maltoin olla kunnolla blondausaineiden kanssa värjäämättä päätäni. Hurjat 2 kuukautta! Mutta ai että kun tuntuukin hyvältä vastavärjätyssä tukassa.


Sitä maalailua ja piirtelyä. Tämän lisäksi olen piirrellyt tulevaan rippijuhlakutsuun kuvaa ja kihlajaiskorttiin. Myöskin omaa valmistujaiskutsua pitäis pikkuhiljaa rueta miettimään, mutta kun on liikaa ideoita eikä tiedä minkä niistä toteuttaisi. Kerrankin näin. Yleensä on niin ettei ole mitään  ideoita.

Että näin tuotteliaissa merkeissä on alkanut minun vuosi 2013. Kuinkas teillä? :3

2 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo maalaus, ja tuo koru, aivan mielettömän ihana!! uniikki!!^^
  Kihlajaiskortti??;) liekö kutsukortti omiin kihlajaisiisi vai onnittelu jonkun tuttavasi kihlautumisesta?:D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! ^^ Koruja tulee vielä ihan myyntiin asti jos vain kiinnostusta löytyy. Olisihan se tietty mahtavaa kun pääsisi omia kihlajaiskortteja vääntämään, mutta onnittelu korttia sukulaiselle tulossa tällä kertaa :))

   Poista