tiistai 1. tammikuuta 2013

Welcome 2013


2012 meni nopeasti ja sen aikana ehti tapahtua paljon hyviä ja ihania asioita, kuten myös pahoja asioita. Tuleva vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen monestakin syystä, mm. siistä syystä, että mun pitäisi keväällä valmistua kuva-artesaaniksi, liittyä osuuskuntaan heti koulujen alettua, että voin jatkaa yritystoimintaani ja laajentaa sitä jne. Kaikke mielenkiintoista ja haastavaa tiedossa siis.. Muutaman uuden vuoden lupauksenkin tein, mutta vain päässäni

Otan itseäni niskasta kiinni ja olen ahkerampi
En välitä muiden mielipiteistä
Aloitan taas säännöllisen lenkkeilyn ja koitan muutenkin lisätä liikuntaa ja vähentää herkkuja.. niinkuin joka vuosi..


Muistaako joku vielä alkuvuodesta tekemäni Before I Die -postauksen? Siinä oli listattuna muutamia asioita, jotka haluan tehdä ennen kuolemaa ja 2012 vuonna toteutinkin niistä 2.


Huhtikuussa kävin Amsterdamissa ja reissun aikana täytin myös huimat 18 vuotta! Kaupunki oli upea ja kovasti kaipailisinkin sinne vielä takaisin.Otin tatuoinnin. Jossain vaiheessa teen siitä oman postauksensa, enkä siis tässä postauksessa sitä esittele. Olin ylpeä itsestäni, että uskalsin ottaa tatuoinnin ja kestin operaation alusta loppuun vaikka kipeää se ottikin.

Kuluneena vuonna sattui yksi hieman pahempi tapaus, josta toipuminen kesti jonkin aikaa ja toivon, että tuleva vuosi ei toisi tullessaan saman laisia kokemuksia. Kokemus oli henkisesti ja fyysisesti raskas. Vaikka toki kuluneena vuotena löysin avokkini ja ilman häntä en olisi siitä niin hyvin selvinnyt :3 Katsotaan mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan..

Kuvat weheartit.com

2013, olen valmis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti