lauantai 23. helmikuuta 2013

Back to the 50's, Ilmajoki

Viime keskiviikkona oli Ilmajoella 50-luvun päivät, joista oonkin jo aikasemmin maininnut. Kyseessä siis juurikin ne 50-luvun päivät, jonne minun ja muutaman kaverin piti suunnitella ja toteuttaa tanssisali. Homma kusi, koska Ilmajoen päässä ei tehty sitä mitä oli luvattu ja koko huone näytti keskeneräiseltä. En siis julkaise kuvia missä näkyisi koko huone, mutta muutaman tekemämme jutun kyllä esittelen.


Taustalla näkyy vähän tuota pinkkiä kangasta, jotka siis oli meidän tekemiä. Seiniin kiinnitettiin 3 tuommoista 4 metriä leveää kangasta, joissa oli muiden graafisen luokkien tekemiä julisteita. Myös nuo valkoiset LP - levyjen kuvilla varustellut verhot oli jurvan puolelta tullut. Printti on minun suunnittelema ja kun oman koulumme kevät näyttely on ollut ja mennyt sitten keväällä ostan nuo verhot koululta pois
ja omaan käyttöön :3


Myös nämä on minun tekeleitä. Niin kannet kuin nuo levyissä olevat etiketitkin. Tykkäsin kovin lopputuloksesta ja näitä oli kiva tehdä.

Väkerreltiin tuommoinen ilmapallokaari ja tuosta oviaukosta näkyy noita meidän pinkkejä kankaita. Tästä kuvasta huomaa kuinka keskeneräisen näköiseksi tuo huone jäi. Meille luvattiin kalusteita tuohon huoneeseen, mutta kuten näkyy ne kalusteet eivät koskaan ilmestyneet tuohon tilaan.  Noita ilmapalloja sai edellisenä päivänä puhallella niin että aivan pökerrytti ja muutama pallo poksahtikin paskahalvauksia aiheuttaen.


50-luvun asuntoa


Ilmajoen väki oli rakentanut jätski baarin! Oli upea, varsinkin tuo lattia. Olis hienoa kun saisi omaankin keittiöön musta-valkoruudullisen lattian.


Ihana juurikasvu :3 siitä pääse onneksi pian taas eroon


Lisää 50-luvun asuntoa. Jotkut ihmiset joituivat vilkaisemaan tuota mekkoa useamman kerran varmistuakseen, että mitäs kuvioita tuolla mekossa olikaan. Kaikki huomaavat kyllä perhoset, mutta kallot jää useilta aluksi kokonaan huomaamatta.

Kovin kauaa ei kuitenkaan tuolla paikalla viihdytty vaan lähdettiin parin tunnin jälkeen ajamaan kohti jurvaa aloittamaan talvilomaa. Ihana ja kamala loma. Saa nukkua pitkään eikä ole kiire mihinkään, mutta sitten toisaalta takaraivossa kummittelee välillä ajatus lähestyvästä opinnäytetyöstä ja sen jälkeen iskee takaraivoon totuus, etten ole vielä(kään) keksinyt mitä tekisin opinnäytetyöksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti