torstai 7. helmikuuta 2013

Keep calm and use the force

Iltaa vain täältä suur-Jurvasta! Taas mennyt hetki siitä kun viimeksi oon mitään postaillu ja paljononkin kerenny tapahtua sinä aikana! Saatiin muutaman kaverin kanssa vähän ylläri projekti koulusta liittyen Ilmajoen sedun 50-luku teemapäivään, joka on siis 20.2. Suunnitellaan ja toteutetaan kokonainen tanssisali! Aikaa 2 viikkoa.

Itselläni oli toinenkin projekti ja kasailin muutamat tilauskorut ja lähettelin ne asiakkaalle. Oli aika hieno tunne käydä viemässä  se paketti postiin 83Oon mä kuitenkin muutakin kerenny tehdä. Esim kattellu sarjoja, pelannu ja lukenu. Nappasin tuon Hopsun leikkaamattoman version mukaani anttilasta kun oli niin hyvä tarjous. Oon monet vuodet  tuota himoinnu, mutta tuolla boksilla on ollu niin kova hinta.

 Tohtori Ozzyn kirja on jotain niin huvittavaa luettavaa, että se onkin melkein kerralla luettu. Ukko on oikeasti pitänyt jotain lääkäri palstaa johon porukka on lähetelly kysymyksiään ja Ozzy vastaa. Tähän kirjaan onkin koottu niitä kysymyksiä ja vastauksia ja myös herran omia kokemuksia. On loistava, lukekaa!Pelaan harvoin, mutta Epic Mickey 2 on loistava. Maailma j ossa pelataan on upea ja tekisikin mieli tuijottaa vain sitä pelaamisen sijaan. :D Peli ostettiin sen takia, että tässä on kaksinpeli mahdollisuus ja saadaan avokin kanssa pelata jotain yhdessä ja peli osoittautui odotettua paremmaksi. Okei, ei se kaksinpeli mahdollisuus ollut ainoa peruste, jolla tämä ostettiin vaan pelattiin ensin ilmainen demo läpi, joka osoittautui loistavaksi. Oswald on suosikkini noista kahdesta hahmosta. Tyyppi irrottaa välillä jalkansa ja heittelee sitä ympäriinsä! Tämä siis silloin kun hahmolla on ollut hetken liikkumatta, mahtavaa  :DDDNojoo kerkesin mää muutamat muutkin korut tässä väsäillä. Nämä kallokaverit on rannekoruja. Kolme erilaista mallia. Tuossa, j ossa on valkoisia helmiä ei ole mitään mystisiä valkoisia möykkyjä kallon molemmin puolin vaan ne on ruusuja. Ite tykkään hirmusti kaikista 8)   Näitäkin saa kysellä jos kiinnostaa! Lähtevät 10€ kappale.Näinkin pieneksi kyläksi täällä tapahtuu p aljon! Eilen yöllä viiden aikoihin nimittäin syttyi n. kilometrin päässä kotoani liimapuupalkki tehdas palamaan ja aika reippaasti paloikin, sillä tämän kuvan nappasin aamulla yhdeksän aikaan.  Kuva otettu aika kaukaa, koska en viitsinyt mennä lähemmäs riehumaan palomiesten tielle. Oli aika jännää. Tuolla paikalla kyti vielä illalla yhdentoista aikaankin. Viikko sitten samassa kohdassa kaatui rekka, joka oli kuljettamassa  liimapuuta tuolle tehtaalle. Jurva on yllättävän tapahtumarikas pikku kylä!

TÄSSÄ *klik klik* miniuutinen kyseisestä tulipalosta

4 kommenttia:

 1. Kauniita nuo rannekorut! :) Just päivitän itseasiassa koruista blogiini, kiitos ihan hurjan paljon! ♥ Ihania ovat, ja juuri sellaisia kun halusinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Meinasinkin jo pistää viestiä, että toivottavasti ovat päässeet perille :))

   Poista
  2. Hyvinhän nuo tulivat, ja hitsi miten hyvin pakattu! :) Hypetystä ihanasta pakkauksesta, kauniisti laitettu miun mielestä ja mikäs sen kivempaa, kun saada korut nätisti ja hyvin pakattuina postilaatikkoon. ;) ♥

   Poista
  3. Ihana kuulla, että korut olivat mieleiset ja pakkauskin näytti hyvältä ^^

   Poista