torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivää


Never Ending Story toivottaa lukijoilleen hyvää ystävänpäivää !

 Ystävän päivän teemaan sopien (ainakin värinsä puolesta) esittelen teillekin uuden ystäväni, Cernit massan, tai oikeastaan sen mitä siitä sain aikaan viikonloppuna väkerrellessäni.


Super pinkki ja suloinen pupu avaimenperä. :3 Tarkotus oliskin nyt sitten tehdä näitä enemmänkin myyntiin, myös monissa muissa väreissä ja muitakin eläimiä kuin pupuja. Ostin viikonloppuna vain yhden paketin kokeiluun, että olisko tällä massalla kiva taiteilla jotain, vaikka koruihin liittyvää. Kun kaikkea uutta ja jännää pitää kokeilla. 
Mutta hermothan siinä vain meni täydellisesti massan kanssa vääntäessä ja olin jo valmis lyömään hanskat tiskiin, että ei tästä vittu mitään tule, mutta avokin kannustuksella tartuin kuitenkin vielä uudestaan massaan (samalla kun myös avokki itse taiteili massasta siilin!)  ja sain kuin sainkin aikaan suloisen pupun. Sen jälkeen kun pupu oli käynyt uunissa kovettumassa maalasin sille vielä silmät ja muita yksityiskohtia.Alku vaikeuksien ja hermojen menetyksen jälkeen tää massa olikin ihan kiva juttu 8)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, toi on ihan järkyttävän söpö! :> Ei sillä, oon kuolannu niitä tekemiäsi pääkallo- ja sydän-korujakin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ Kun tuo valmistui piti itsekin vähän hieraista silmiä, että "Teinkä mä tuon? Toihan on oikeasti söpö!" :33 Kaikki korut saa ostaa pois mitä täällä vilahtelee. Lasken nämä avaimenperätkin koruiksi :D

      Poista