torstai 21. maaliskuuta 2013

Olinpas ahkera...

..ja väkertelin tässä eräänä iltana ihan simosti taas koruja :3 Ihan vain omaksi ilokseni väkertelin, mutta kaikki saa ostaa pois jos siltä tuntuu ja näitä kaikkia on useampi kappale.


Bambi rannekoru :3 Huomasin vasta jälkeenpäin, että tuolla bambilla on jonkunmoinen pääkallo takamuksessa.


Linnunkallo kaulakoru vihreällä helmellä ja satiininauhalla. Tämä on ehkä suosikkini näistä kaikista. Helmen ei  tarvitse olla vihreä vaan sehän voi olla mikä vaan. Mustan kanssa kun sopii kaikki. Tarpeeksi kapean satiininauhan metsästyksessä meni jonkin aikaa, joten nuo upeat riipus parat joutuivat odottamaan laatikossa, että pääsisivät käyttöön.


Kalloa vähän tarkemmin


Liisa ihmemaassa kaulakoru.
Dinasaurus rannekoru vihreällä (tai jollain muulla?) helmellä. Tuo dinokin on niin suloinen ja odotellut kauan laatikossa.


Aurinko paistaa pihalla ja oon ihan intopallona tuosta auringosta! :3 Ja intopallona muutenkin, nimittäin lauantaina pääsen katsomaan yhtä mahdollista uutta asunto  ehdokasta. Suunnitelmat muuttuu jatkuvasti, viime postauksessa mainitsin, että olen harkinnut hakevani Seinäjoelle AMK:iin. Suunnitelmat muuttui ja aionkin hakea Kauhajoelle kauppikseen aikuispuolelle media-assistentiksi. Koulutus kestää vain 2 vuotta eli puolet vähemmän kuin amkissa. Kun aloin tarkemmin asiaa tutkia niin se, mitä olisin amkissa päässyt opiskelemaan ei aivan vastannutkaan sitä mitä olisin halunnut, toisin kuin media-assistentti koulutus. Epäröin muutenkin hakea amkiin, mutta kauppikseen hakeminen ei aiheuta mitään epäröintiä vaan se tuntuu varmalta ja siltä että voisin jopa pärjätä siellä ja se kiinnostaa. Haku alkaa huhtikuussa, joten sitä odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja! :) Varsinkin ensimmäinen ja viimeinen koru on miun mieleen, suloisia.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! ^^ Päätin kokeilla väsäillä välillä vähän rannekoruja, koska suurinosa tekeleistäni on aina kaulakoruja :)

      Poista