lauantai 20. huhtikuuta 2013

Summertime suicide

Vaihteeks vois postata jotain, joka ei liity opinnäytteeseen. Niinku vaikka, että mitä muuta jännää viimesen viikon aikana on tapahtunu kun se opinnäyte, joka sulattaa aivoja..


Päivän naamataulu. Olin ihan intopallona kun pihalla on VIHREETÄ eikä valkosta. Viikon aikana sato melkein joka päivä ja joku varmaan muistaakin, että mä vihaan vihaan vihaan vesisadetta. Hyi, yäk, kamalaa, synkkää,masentavaa hyi mutta ainakin lumet suli ihan pikavauhtia.


Näkymä parvekkeelta on VIHREEEEEEEEEEEEE! Nyt kaiken sen sateen jälkeen paistaa aurinko ja on lämmintä ja huvittais vaan riehua pihalla. Kohta vois varmaan jo viedä pupunkin käymään valjaissa ulkona vähän tassuttelemassa :3


Samaan aikaan kun ite intopalloilin parvekkeella Sissi keskittyi vaan näyttämään karvaselta pallolta.


Käytiin eilen illalla Niinan kanssa toteamassa, että joka vuotiseen tapaan, tänäkin vuonna on vitusti vettä ja ojat tulvii. Vesi oli melkein tielle asti ja tien vieressä oli aivan valtavia jäälohkareita, jotka on kaivettu ojista ettei vesi nousisi ihan niin korkeelle.. No nousee se silti ja Jurva on kohta varmaan seuraava Atlantis.


Oon väsäilly myös muutamat pullonavaaja klipsu-rannekorutkin ja muutamat muutkin korut, jotka tällä hetkellä odottaa pääsyä uusien omistajiensa luo. Myös kasa rippijuhlakutsuja on tullut kasattua ja parit muutkin kortit. Nyt vois lähtee riehumaan pitkin jurvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti