torstai 11. huhtikuuta 2013

We're all mad here...


Räjähtääkö pää? Ahdistaako? Stressaako? Onko päässä tuhat ja sata ajatusta? Johtuuko tämä kaikki opinnäytetyöstä? KYLLÄ! Helpottaako oloa tieto lähestyvästä viikolopusta? EI.


Vaikka olenkin hyvin aikataulussa ja ehkä jopa vähän aikataulustani edellä opinnäytteen kanssa stressaan silti.. Iha vitusti.. Itse työ, elikkä satukirjan kuvitus + taitto + tulostaminen + sitominen kirjaksi + graafinen ohjeisto kirjalle ei niinkään aiheuta kummempaa stressiä tai päänvaivaa, mutta kirjallinen osuus, raportti on se paha, joka aiheuttaa kaiken stressin ja muun sellaisen.. Väsymyskin vaivaa.. vaikka kuinka menisi ajoissa nukkumaan ja nukkuisi yönsä hyvin niin ei siltikään  pääse millään ylös sängystä ja kun viimein pääsee, vaeltaa hetken pitkin kämppää kuin zombi ja alkaa sitten suunnistaa kohti koulua. Edelleen zombina.

 Päässä pyörii muutenkin tuhat ja sata muutakin ajatusta ja  tällä hetkellä mulla on monta rautaa tulessa: opinnäyte, yksi rippijuhla kutsu on vielä vähän kesken, tosin tulostus vaiheessa, puolet on jo tulostettuna ja sitten pitäisi vielä tehdä itselleen valmistujaiskutsut. Mikään ei ole niin vaikeaa kuin suunnitella itselleen jotain, kuten nyt vaikka se kutsu. Kaikille muille on helppoa suunnitella, mutta itselle suunnittelu tuntuu olevan aivan ylivoimaisen vaikeaa.. Vittu..

Juuri nyt tähän ei auta mikään muu kuin lähteä lenkille hajoilemaan pitkin kylää.. Vois vaikka huutaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! samalla koko matkan niin lujaa kun vaan ääntä lähtee niin, että koko kylä raikaa.. jos vaikka helpottais?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti