maanantai 27. toukokuuta 2013

Intopallon kesän odotus

5 päivää koulua jäljellä ja alkaa jo nyt olla tosi haikea olo. Perjantain päätösjuhlassa tulee varmasti itku :D Odotan kuitenkin jo intopallona pian alkavaa kesälomaa :3

Viime lauantaina vietettiin omalta osaltani viimeiset koulun päätös bileet täällä Jurvassa. Meno oli mitä mahtavin ja porukkaa paikalla kiitettävästi. En riehunut paikalla kameran kanssa niin paljon, että olisi paljoa julkaisu kelpoisia kuvia, paitsi yksi kuva. Keskityin enemmänkin vielä juttelemaan ja riehumaan ihmisten kanssa. Näitä ihmisiä kun ei välttämättä enää koskaan näe.


Illan ainut blogin puolella julkaisu kelpoinen kuva on oma naama kyseiseltä illalta. Hiuksissa olevat luu-pinnit on Glitteristä ja ovat söpöt! Kaulakoru on taas oma tekele. Illan aikana tuli juotua vain muutama, kun ei ollut mitään kummoista ryyppyfiilistä, eikä myöskään varaa ostaa hirveää kasaa juotavaa, vaikka viinakaapistahan olisi löytynyt vaikka mitä vahvempaa, mutta kun ei tehny mieli. Oli silti hauskaa. :3


Nää on taas näitä Sarjassamme juoppo askartelee-koruja. Bacardi lepakkohan se siellä. Pullonkorkki kaulakoruja innostion tässä eräänä iltana lauantai mielessäni väkertelemään kun satuin noita korkkeja täältä asunnon kätköistä löytämään. Niitä on vieläkin ihan kiitettävästi jäljellä.


Erään illan leffa ja leffaeväät. Frankenweenie oli kyllä erittäin hyvä leffa, suosittelen! Ehkä vähän erilainen kuin odotin ja leffan musta-valkoisuuteen meni hetki tottua, mutta huippu leffa silti. Täydellinen lisä Tim Burton leffakokoelmaan. Odotin kyllä paljon enemmän muumio hamsterilta.. Höh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti