tiistai 21. toukokuuta 2013

Melkein valmis kuva-artesaani

Elossa ollaan! Vaikkei taas hetkeen oo mitään kuulunukaan :D Opinnäyte on valmis, palautettu, esitelty ja arvioitu, joten ei siitä sitten sen enempää. Eipähän tarvitse enää stressata sitä. Enää 2 viikkoa jäljellä koulua ja sitten saa iskeä päähänsä kuva-artesaanin lakin. Valmistun ehkä jopa vähän haikein mielin, koska tykkäsin ihan simosti tästä koulusta enkä millään malttaisi lähteä.. Silti odotan innolla valmistujaisiani :33


Valmistujais pukuani en paljasta, sillä se on värityksenltään ja muutenkin jotain sellaista, jota kukaan ei osaa odottaa näkevänsä mun päällä. Osan asusta voin paljastaa ja se on tuo yllä oleva Alchemy Gothicin The Raven- kaulakoru. Aivan ihana :33 Hypin riemusta kun paketti kolahti postiluukusta ja koruni oli saapunut :33

Ja koska teitä varmaan kyllästyttäisi lukea yhtään enempää oppinnäytteestä ja valmistujaisista (josta tullaan vielä kuitenkin kuulemaan :D) Niin näytän teille muutamat kuvat tältä päivältä kun käytiin Sissin ja Jennan kanssa ottamassa aurinkoa Sällin rannassa.


Pallo edustaa :DClas Ohlsonin 10 euron kaiutin/radio mp3:selle tai vaikka puhelimelle. Ei ehkä laadultaan paras mahdollinen, mutta ajaa asiansa. Toimii myös pattereilla eli helppo kuskata kesällä mukana pihalla, eikä haittaa vaikka hajoaisi riehuessa ja joutuisi ostaa uuden kun oli noin halpa.


Huomatkaa maailman söpöimmät vaaleanpunaiset pääkallo valjaat :3

6 kommenttia:

 1. Voih, tuo on jotain niin söpöä tuo kanisi ja valjaat!!!^^ Täytyisi omallekkin rusakolle ostaa valjaat kun edelliset hukkuivat muuton yhteydessä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Nuo valjaat huusivat liikkeesstä, että "Ota minut mukaan!"

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista