keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Vähän liikaakin aikaa

Superhyper pirteät terveiset täältä ruudun takaa näin puoli kahdelta yöllä! Huomaa, että on päässyt kunnolla kesäloman makuun kun ajan taju ja tieto siitä mikä viikonpäivä on katoaa. Ei oo mikään kiire nukkumaan ja joka päivä elää lauantaita :D Toistaaseksi tää on vielä kivaa, mutta katoaan miltä tuntuu parin viikon päästä.Koska valmistuin koulusta olen nyt työttömänä ja siitä syystä nyt on enemmän kuin tarpeeksi aikaa tehdä kaikkea sitä, mitä muuten ei kerkeä. Ja aikaa jännätä, että pääsenkö seuraavaan kouluun!! Mutta nyt siis on aikaa tehdä mm. ihan simosti koruja ja vaikka pelata! Ei kuitenkaan tietokoneella vaan siis ihan perinteisiä lautapelejä! Ainakaan nuorimmille lukijoille ei varmasti Hero Quest ei kuulosta tutulta peliltä (googlettakaa), mutta kyseessä on lautapeli muodossa oleva roolipeli. Aivan loistava! Harmi vain, että kyseistä peliä ei ole valmistettu piiiitkään aikaan ja tästä syystä sitä ei enää ole saatavilla uutena mistään. Mahtavaa vaihtelua normi arkeen!

Ja sitten niitä ihan simosti väkerreltyjä koruja:Linnunkallo korvikset. Kaikessa yksinketaisuudessaan hyvännäköiset.Linnunkallo ja hanhensulka. Sulka on ihan oikea hanhensulka, eikä mikään tekokuitu lelusulka.

Liisa ihmemaassa teemainen rannekoru, jossa useampi riipus.Taisin joskus aikasemmassa postauksessa mainita, että valmistujaismekkoni ei ollutkaan musta vaan jotain ihan muuta. Jotain mitä kukaan ei osaisi odottaa. Tässäpä sitä nyt vähän näkyisi. Mekko ei ollut noin vaalea kuin kuvassa vaan se oli tumman turkoosi. Kuvassa näkyy myös aivan ihana kampaukseni, joka tehtiin Laihialla HiusPisassa. Kampauksessa on joukossa myös sulkia. Tämän enempää en sitten aiokaan tarinoida omista valmistujaisistani. :D

Nyt jatkan tätä yöllistä riehumistani ja koitan sisäistää ajatuksen, että oikeastihan nyt pitäisi olla nukkumassa..

2 kommenttia:

  1. ehe, vähä sisäisesti naurahdin tolle sun, ei mikään tekokuitu LELUSULKA:DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko korostaa kaikin tavoin että se on oikea hanhen pyrstönkoristin :DD

      Poista