torstai 25. heinäkuuta 2013

Kivaa postia

Postiluukusta kolahti eilen kivaa postia! Nimittäin postia koulusta, johon hain. Koulun hakuaika ei ole vielä päättynyt, joten en odottanut sieltä vielä mitään ilmoistusta siitä pääsinkö sinne vai en. Ilmoitus kuitenkin tuli ja meikähän pääsi sinne!


Kauhajoki täältä tullaan! Nyt taas tietty jännittää mennä uuteen paikkaan, tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uutta ja toisaalta taas olen haljeta innosta. Nyt ei ainakaan tarvii enää murehtia mitä tapahtuu kesän jälkeen, meikä marssii takaisin koulun penkille, toki vain 2 vuotiseen koulutukseen tällä kertaa. Jei! :3Tää on taas niitä päiviä kun tekee mieli tunkea isoja kukkia pää täyteen.  Tänään ja eilen on ollut taas ihan tautisen kuumia ja läkähdyttäviä päiviä. Semmosia, että jos vain omistaisin takapihan, jolle pystyttää uima-allas niin lilluisin siinä altaassa 24/7. Huh hellettä! Ja pari päivää sitten vasta tuuli niin kylmästi että olin jäätyä pystyyn... koskaan ei hyvä..


 Kesä pupuli :3

Tämä oli nyt tämmöinen pikapostaus kun sattui tulemaan kivaa postia. Ja kivaa postia on odotettavissa lähiaikoina lisääkin ja sitä kivaa postia on tulossa useamman paketin voimin! Kotoa käsin shoppailu vain on liian helppoa. Mitään kovin isoa ei tällä kertaa (ainakaan vielä) ole tulossa, mutta sitäkin kivempaa kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti