maanantai 29. heinäkuuta 2013

Korven kuningas

Innostuin pitkästä aikaa vähän maalailemaan ja kaivoin kaikki maalit ja siveltimet esiin. Ehdin  hetken masistella, että eihän mulla ole maalauspohjia enkä siis pääsisikään maalaamaan heti, mutta löysinkin useamman pohjan kätköistäni ja aloin sotkea.


Idea kuvalle oli muhinut takaraivossa aika kauan, joten nyt oli aika toteuttaa se. En vaan ennen ole mitään peuran kalloja maalaillut saati sitten edes piirrellyt. Ainoastaan ihaillut kuvissa.


Yllätin kuitenkin jopa itseni. Lyijykynällä piirretystä hahmosta tuli jopa omasta mielestäni hyvännäköinen, joten ei muuta kun Korpiklaania taustalle pauhaamaan ja maaleilla sotkemaan.


Kuva on kokoa 40 cm x 40 cm ja maalattu akryyleillä. Väreinä on suurimmaksi osaksi mustaa ja eri harmaan sävyjä, kuitenkin kallon molemmin puolin on töpötelty violettia, pinkkiä, valkoista ja hopeaa.

4 kommenttia:

 1. Vau! Todella näyttävä maalaus. Tykkään värivalinnoista. Violetit, pinkit ja roosat käy yllättävän hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Tungin kaikki lemppari värit samaan kuvaan ja tosiaan hyvin näkyy toimivan :)

   Poista
 2. Upea!!! Näkyykö akryyli värit mustan päällä tuolleen vai oletko jättänyt väreille valkoista tilaa?:) En ole ennen kokeillut!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Kallon ja sarvien alla ei ole mustaa väriä, vaan valkoista. Mutta sitten noiden kallon ympärillä leijailevien violetin, pinkin jne värien alla on mustaa ja pariin kertaan lisäilin väriä. Violetti näkyy aika huonosti kun sekin oli niin tummasävy, toisin kuin valkoinen, joka kyllä näkyy mustan päältä hyvin.

   Poista