keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Vielä parempaa postia

Ihan postauksen aluksi kysyn nyt teiltä vähän mielipidettä edellisestä maalaus-postauksestani. Pidänkö jatkossa omat työni piilossa vai esittelenkö niitä teillekin? Niitä saattaisi olla tiedossa, sillä kadoksissa ollut maalausinto on alkanut tehdä paluuta.

Parin sateisen ja hyvin tuulisen päivän jälkeen aurinkoinen ja lämmin päivä on taas tervetullut! Taas vaihteeksi oli sellainen olo, että nyt on tunkea kuuppa täyteen  isoja kukkia vasta värjätyn karvareuhkan kaveriksi. Harmi vaan meikäläisen kätköistä ei löytynyt tarpeeksi pään koristetta.

 Mainitsin pari postausta taaksepäin odottelevani kivaa postia. Ihan kohta päivä vaihtuu torstaiksi ja posti pate on jo kahdesti tipauttanut kivaa postia meidän luukusta! Ensin tuli avokille lahjaksi tilaamani Sodomin Sodom-lätty, jota on etsitty kissojen ja koirien kanssa joka paikasta huonoin tuloksin. Nyt se sitten löytyi.


Toinen paketti taas sisälsi taas vähän koruvärkkejä. Koru-, maalaus- , jne väkertely ideoita tursuaa jo korvistakin pihalle, enkä ehdi toteuttaa niitä sitä mukaan kun uusia ideoita syntyy. Tulee tosi levoton olo kun tekisi mieli tehdä kaikkea, mutta ei vain pysty. Ei oikein tiedää enää, että mitä tekisi! Olo on suorastaan hirveä. Välillä tuntuu, että tämä asia vie jopa yöunet.


Yksi jo vähän pidempään takaraivossani muhineista ideoista oli tämä. Söpöt pienet lasipurkit täynnä glitteriä! Koska glitteriähän ei koskaan voi olla liikaa ja koska pienet lasipullot vain on niin söpöjä :3 Laitan nämä myös tuonne koru blogini puolelle.


Tässä vähän enemmän tuota paketin sisältöä. Parit purkit glitteriä, sitä kun ei tytöllä voi olla liikaa, parit erilaiset riipukset ja riipuspohjat ja tietysti niitä lasipulloja. Intopallo jeejee!


Viikonloppuna käytiin pyörähtämässä Tervajoella markkinoilla ja yllätin itseni. En harrasta hirveästi minkäänlaista pelaamista. En vain jaksa keskittyä tuijottamaan telkkarin ruutua ja pelaamaan. Mielenkiinto loppuu nopeasti ja tästä syystä omistan itse aika vähäisesti pelejä.

 Markkinoilla kuitenkin oli, ilmeisesti jonkin peliliikkeen koju ja koska avokkini ankkuroi itsensä tuon kojun luo niin seurasin perässä ja ihan vain aikani kuluksi aloin selata kojun pelitarjontaa. Yllättäen ukkoni ei ostanut yhtäkään peliä, mutta minäpä ostin ja vieläpä kolme kappaletta. Spyro, koska Spyro ja kaksi muuta vain silkan nostalgian tunteen takia. Spyro ja leijonakuningas odottaa vielä pelaamista, mutta Smurffiin on hajonnut pää jo useasti. :D

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti sitä mieltä että maalauksia tänne vain muiden ihasteltavaksi!!;) kaunis kuva sinusta!!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Laitetaan siis lisää tekeleitä tulemaan. :)

   Poista
 2. Spyro ja Leijonakuningas! \o/ Niin nostalgista! Tosin Spyroakin oon vaan pelannut PS1:llä, sitä ihan ekaa osaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelasin tylsyyksissäni tuon leijonakuninkaan läpi viime yönä ja oli kyllä niin nostalgista että huh :D Spyroja multa löytyy ainakin kolmelle eri pelikoneelle ja 5 eri Spyroa komeilee hyllyssä :D

   Poista