keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ei ollu tämäkään hyvä..

Olen tullut maininneeksi siitä, että olen viime viikkoina kärsinyt unettomuudesta. Muutamana viikkona nukkuminen on ollut ongelma. Tai oikeastaan ongelmana on nukahtaminen. Ei vaan nukuta, eikä mikään tunnu auttavan. Väsy kyllä olisi..


Voin pyöriä sängyssä vaikka aamu kuuteen asti nukahtamatta. Ei auta vaikka olisin rauhassa, hämärässä, lukisin jne. Uni tulee vasta aamulla kuuden - seitsemän aikaan ja sitten taas nukunkin pitkään, yleensä yhteen asti, jolloin päivä on pilalla, kuten myös seuraavan yön unet. On erittäin turhauttavaa kun ei pysty nukkumaan. Alkaa tulla vihaiseksi ja pahimmillaan voi jopa parisuhde alkaa kärsiä siitä kun toinen on koko ajan väsynyt ja sen takia vihainen. Tältä on onneksi vielä vältytty.

Viime yönä nukahdin kuitenkin ihan järkevään aikaan ja vieläpä helposti...mutta eipä ollut hyvä sekään..


Uni, jonka yöllä näin oli erittäin erittäin hirveä. En aio kertoa, mitä unessa tapahtui, mutta se liittyi vahvasti avokkiini ja se oli jotain aivan hirveää. Uni oli erittäin ahdistava ja todentuntuinen. Tuntui siltä, että unen tapahtumat ovat tapahtuneet oikeasti, vaikka tiedänkin ettei se ole edes mahdollista. Unessa ollut ahdistus kesti koko päivän. Koko päivän oloni oli kamala ja ahdisti.

Tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta kun jokin uneni jää ahdistamaan koko päiväksi. Olen ennenkin nähnyt pahoja unia, joista jää paha olo ja ahsitus ja tuo olo kestää koko päivän. Seuraavana iltana ei haluaisi mennä nukkumaan, sillä pelkään näkeväni uudestaan pahoja unia. On inhottavaa kun eläytyy omiin pahoihin uniinsa näin vahvasti.  Käykö muille näin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti