torstai 8. elokuuta 2013

Rentoa päivää, löytöjä ja simosti nostalgiaa

Huomaan, että nyt kun kukaan ei ole ollut hillitsemässä minua niin viimeaikoina on tullut hankittua ihan simosti enemmän materiaa kuin yleensä. Kuten nyt vaikka ne korunosat, Lenore-sarjis, levyjä jne. Tälläkin hetkellä olisi pari juttua, jotka polttelee kovasti :3  No, pysyypähän laps onnellisena kun on välillä jotain uutta kivaa hypisteltävää täällä tylsien pitkien päivien ilona.


Eilinen päivä piti viettää jälleen vain rentona kotipäivänä maalaillen, leffoja katsellen ja pelaten. Päätin kuitenkin tehdä pikavisiitin Kurikan puolella Seppälässä. Tarkoituksena saada päivä kulumaan hiukan nopeammin ja mennä hakemaan uusia kivoja sukkahousuja, ne kun tuntuu olevan kertakäyttö tavaraa, mikä on todella raivostuttavaa. Noh.. sukkahousut jäi sinne, koska löysin jotain ihan simosti parempaa!


Tätä toppia myytiin Seppälässä loppu keväällä/alku kesästä, mutten silloin heti malttanut sitä ostaa. Viimein kun vielä kesän alulla raahasin itseni paikalle uudestaan aikeinani kotiuttaa kyseinen toppi, niitä ei enää ollutkaan. Kun yritin kuvailla toppia myyjille, ei heillä ollut hajuakaan millaisesta topista oli kyse, eikä sitä tuntunut löytyvän mistään muualtakaan joten luovuin koko topista.

 Eilen kuitenkin kierrellessäni pitkin ja poikin vaaterekkejä ja hyllyjä huomasin sivusilmässä tutun näköisen printin. Yksi ainut toppi nökötti hieman piiloisessa paikassa ja odotti noutajaansa. Ja vielä oikean kokoisena! Kassan kautta kotiin onnesta soikeana. Sinne jäi sukkahousut, mutta olin ja olen edelleen aivan simoriemuissani tästä löydöstä.


Mielitekisi vain hypistellä uutta ihanaa vaatekappaletta, mutta maltoin kuitenkin irrottaa otteeni siitä hetkeksi ja tarttua xboxin ohjaimeen. Tätä on hehkutettu ennenkin, mutta Alice madness returns on vaan jotain niin hienoa. Koko pelin maailma on mykistävän upea. Suosittelen edelleen.

Palatakseni hankintoihin. Viimeaikoina on tylsyyksissä tullut tutkittua Huuto.net:in tarjontaa aika ahkerasti. Kuinka ollakaan sieltähän löytyisi vaikka ja mitä sellaista, mitkä tekisi mieli huutaa parempaan kotiin. Yhden huippu löydön jo kotiutinkin:


Nyt voi uskottavuus pisteet ropista, mutta mulle tää on aika löytö! Myyjällä ei ollut toimivaa vhs-laitetta, joten hän ei tiennyt toimisivatko nämä vai onko ne jo roskis tavaraa. Toivoin parasta ja ostin pois. Paketin saapuessa olin jälleen aivan intopallona ja toisaalta taas jännäsin ihan simosti, että toimivatko nämä edes, vanhimmat kasetin takakannessa oli vuosilukuna -89. Vanhoja ja varmasti paljon katsottuja. En maksanut näistä paljon mitään, mutta kyllä silti olisi harmittanut kovasti jos videot ei toimikaan. Riemukseni kaikki neljä kasetti toimivat täydellisesti! 

 Romahtiko uskottavuus pisteet aivan täysin vai löytyykö lukijoista muitakin, jotka pitävät tämmöisistä, jo hieman nostalgisista ja muutenkin söpöistä jutuista? :D

2 kommenttia:

  1. Minullakin on tuollainen luurankoprinttipaita!!^^ Voi ei my little pony!!!^^<3<3<3<3<3<3 Voi mikä aarre!!! toivottavasti toimii!!!^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekseni kaikki kasetit toimivat kuin unelma :3

      Poista