maanantai 5. elokuuta 2013

The Raven that Refused to Sing

Huomaa, että mulla on tavallista enemmän ylimääräistä aikaa kun postauksia on ilmestynyt  useammin kuin yleensä. Pää tursuaa tälläkin hetkellä postaus ideoita, joita tulen tänne teille kirjoittelemaan ja kuvailemaan, mutta jos jollakin teistä on jokin postaustoive niin kertokaa! Otan toiveita ja ideoita vastaan hyvin mielelläni :)

 Tässä kuitenkin taas vähän erään sadepäivän iloksi maalailtua kuvaa. Viimeksi aiheena peura, tällä kertaa korppi. Kuva on maalattu normi valokuva kehykseen.


Kehyksen lasiin maalasin korpin akryylejä käyttäen. Korpissa on sinistä, vihreää ja mustaa.


Taustan maalasin erikseen paperille. Tummaa yötaivasta ja kuu. Itse tykkään ainakin kovasti. Olen tainnut ennenkin esitellä teille tällä tyylillä tehtyjä maalauksia. Työt on yllättävän nopeita tehdä ja ne ovat melko yksinkertaisia, mutta silti näyttäviä.


Heei ja vielä on aikaa osallistua upean  Bones And Lilies - blogin giveaway:hin!

 http://bonesandlilies.blogspot.fi/2013/08/500-readers-giveaway.html 


2 kommenttia:

  1. onpas hauska idea!!!:) taustapaperinkin voi hyvin vaihtaa johonkin toisenlaiseen jos kyllästyttää, saa vähän uutta jujua taas vaihtelun vuoksi ja pääsee lintu lentelemään uusiin maisemiin välillä!!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Tavoitteena olisi saada näitä useampi tehtyä niin, että saisi mukavan kokoelman seinälle. Harmikseni vain nykyisen asuntoni seinään ei saa kiinni mitään, ainakaan helposti.

      Poista