lauantai 17. elokuuta 2013

The Way I Wanna Go

Suunnittelin tämän postauksen tekoa jo viikko sitten, mutta jäipä kuitenkin tekemättä. Nyt kuitenkin tiedossa ihan pientä tukkapäivitystä ja korvien lävistämistä!


Unohdin kokonaan alkukesästä hehkuttaa teille, että uskaltauduin lävistyttämään toisen korvani! Tykkään kun korvissa on useampi koru ja alunperin molemmissa korvissani on ollutkin kahdet korvikset. Nyt vain vasemmassa korvassa roikkuu kahdet korvikset ja oikeassa korvassa yksi. Tosin oikeasta korvasta löytyy nyt myös rustokoru. Ja tuo rustokoru on aivan ihana! X__X  Tarkoituksena olisi ottaa tuon korun viereen vielä toinen ja myös vasempaan korvaan yksi. Katsotaan kuinka käy.

Päätöksen korun ottamisesta tein aika nopeasti ja se myös otettiinkin nopeasti. Olin kyllä jo jonkin aikaa haaveillut rustokorusta, mutten ajatellut uskaltavani ottaa sitä vielä pitkiin aikoihin. Jännitin aivan tajuttomasti tämän korun ottamista ja olo oli hyvin hysteerinen. Tottakai sitten vielä varoiteltiin, että monet säikähtävät rustostosta kuuluvaa kovaa rusahdusta kun neula työnnetään siitä läpi. Toisilla tämä rusahdus kuuluu kovempaa ja toisilla hiljempaa. Itse en muista kuulleeni mitään rusahdusta. Korun ottaminen sattui ja sen paranemisessa menee jonkun aikaa. Ainakin minulla, sillä koru saa jatkuvasti osumaa jostain, kuten vaikka nukkuessa tyynystä tai sitten hiukset on jotenkin ninjailleet itsensä kiinni koruun.


Tein myös pienen pienen hiuspäivityksen. Alkoi taas vaihteeksi kyllästyttää kun pää näyttää aina aivan samalta. Sitten tuli ahaa elämys, että mulla pitäisi olla jossain jemmassa iso kasa rastoja ja joukosta pitäisi löytyä myös violetteja rastoja. Vieläpä juuri samaa sävyä kuin hiukseni ja tästä syystä niitä ei kuvassa välttämättä oikein erotakaan tuolta oman tukan joukosta. Letittelin muutaman rastan molemmille puolille päätä ja piristäähän se huomattavasti. Jopa ihan perus ponnarista tuli paljon muhkeampi kuin ilman rastoja. Tykkään! Myös vaalean liilat ja mustat rastat voisivat olla kivoja tuolla joukossa.

Tälläkin hetkellä on pieni lävistyskuume ja tatuointikuume! Olen ottanut pari uutta tatuointia, joita en ole täällä esitellyt, sillä ne tarvitsevat korjausta. Myös pariin uuteen tatuointiin on jo jonkun aikaa muhinut idea takaraivossa. :3

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti