sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viime viikkoa kuvina

VAROITUS!: postaus sisältää kännykkälaatuisia kuvia ja vähän tekstiä

Loppu viikolle mahtui yllättävän paljon tapahtumaa, vaikka aika tuntuu vain matelevan kun vietän päivät yksikseni. Välillä yksinäisyys ja tekemisen puute meinaa jopa ahdistaa ja päivät tuntuvat aivan tajuttoman pitkiltä, varsinkin kun nukkuminenkin tuottaa vaikeuksia.


Tämän näköisenä kävin kuitenkin pyörähtämässä Teuvan Rock-torilla. Samaan aikaan alkoi sauna-ajot, joten väkeä riitti joka puolella. Itse rock-tori oli aika piristävä tapahtuma tylsän viikon päätteeksi juuri ennen kuin sain taas ukkoni lomille.


Posti setäkin sai kiikutettua cdon:nin jälkilähetyksenä tulleen paketin.Kauan aikaa olen harkinnut Lenore-sarjisten ostoa, mutta näitä ihanuuksia kun ei ole mistään kirjakaupoista löytynyt niin ostaminenkin on lykkääntynyt. Viimepostauksessa mainitsin tilaamastani levystä ja tämä tuli samassa tilauksessa. Nemin jälkeen varmaan yksi suosikki sarjakuvistani. Suosittelen kaikille niille, jotka sattuvat pitämään söpöistä, kuolleista, pienistä tytöistä ja hänen ystävistään.


Palataan vielä teuvan rock-torille. Paikalla esiintyi lähinnä autotalli-bändejä, ei mitään suuria, tunnettuja nimiä. Itse menin katsomaan Hiivaränniä :D


Hiivaränni itse teossa. Meno oli mahtava, ainakin lavalla ja biisitkin täydellisiä aurinkoiseen kesä iltaan.Viikolla on myös yllätytty siitä kuinka paljon vettä voi sataa lyhyessä ajassa. Seinäjoen cittarin parkkipaikka tulvi niin, että syvimmillään vettä oli hieman yli nilkkojen.


On myös ihasteltu autovanhusta, joka odottaa kuntoon laittamista.


On myös syöty ensimmäiset kirsikat tälle kesää. Tämä lajike on nimeltään suklaakirsikka. Maku ei hirmuisesti eroa tavallisesta kirsikasta, mutta väritys on melkein musta! Jännää 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti