keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sick Things

Nyt aletaan olla jo kovastikin voiton puolella tuon sairastelun kanssa, vaikka antibiootti kuuri on vielä kesken. Kaksi viikkoa ahkeraa sairastelua on takana päin ja jälkimmäisen viikon sairastin vanhempieni luona. Ihan vain senkin takia että yksinään sairastelu on kamalaa, eikä ollut edes pupusta seuraa, koska pupu on ollut parin viikon ajan hoidossa. Minkä takia hoidossa? Se selviää loppu kuussa, mutta jotain aivan mahtavaa on tiedossa.


Oon useamman vuoden harmitellut sitä, etten omista levysoitinta ja ihan oikeasti hyvää levysoitinta on nykyään aika hankala löytää. Jos joku sattuu tietämään mistä semmoisen saisi niin saa vinkata :3 Onneksi vanhempieni luota löytyy soitin ja kasapäin lp:itä kuunneltavaksi. Oiva parannus keino onkin luukuttaa vanhoja Alice Cooperin lp:itä. Tässä kuvassa vain muutama suosikkini.


Pitkästä aikaa tuli myös luettua kirjoja. Olen kyllä sarjakuvien suurkuluttaja, mutta siitä on jo hetki kun olen ihan kunnon kirjan lukenut. Bram Stokerin Draculan vieras oli paljon odottamaani parempi. Kirjassa on useampi lyhyt tarina ja osa niistä on kamalia. Ja nyt en tarkoita kamalalla huonoa tai pelottavaa, vaan sitä, että tarinan hahmolle tapahtui jotain kamalaa. Suosittelen! Myös teetä on kulunut litra tolkulla. Kirjan ja teekupin kanssa on ihan huippua kadota sohvan nurkkaan.


Kun viimein olo alkoi helpottaa kävin pienellä kaupunki kierroksella. Paljoa ei mukaan tarttunut, mutta jotain kuitenkin. Ostin kokeiluun hiuspuuterin ja odotukset on aika kovat. H&M:ltä mukaan tarttui kallo printillä varustettu kangaskassi, hiusrusetti ja upean värinen kynsilakka. Viimeaikoina erityisesti kynsilakat ovat huudelleet hyllyistä "Ota minut mukaan!"  ja hyvin herkästi ne myös lähtevät mukaan.

Seuraavaksi olisikin luvassa taas Tim Burton aiheista postausta, kun eräs aarre kolahti taas postiluukusta sisään. Voin kertoa, että olin tästä aarteesta vielä enemmän innoissani kun siitä minkä esittelin viimeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti