tiistai 24. syyskuuta 2013

Stressin lievitystä Disney maratonilla

Tulin näyttämään vähän elonmerkkejä täällä blogin puolella, että ette aivan kyllästy tähän hiljaisuuteen. Pikapäivistys siis tiedossa ja toivottavasti viikonloppuna saan aikaan ihan kunnon postausta.

Stressitaso alkaa olla huipussaan. Täällä on tällä hetkellä muutto käynnissä! Jurva on nyt nähty ja on aika siirtyä muille maille. Ei kuitenkaan kovin kauas. Samaan aikaan tässä on myös säätämistä koulujen kanssa.  Olen varmaankin kertonut suunnitelmistani mennä Kauhajoen Kauppikseen kouluun ja opiskella itseni media-assistentiksi? Tulin siihen tulokseen, että teen pienen alan vaihdon ja vaihdan koulua. Tavallaan vaihdos ei kuitenkaan tunnu suurelta alan vaihdolta, koska uudessakin koulutuksessa on paljon samaa, kuin jo käymässäni kuva-artesaani koulutuksessa, mutta tästä aiheesta lisää sitten kun kaikki asiat on selvillä.

Iron Fistin Santeria - t-paita on yksi luottovaatteistani. Aina vaatekriisin yllättäessä se on helppo vetää päälle ja kriisi ohi. Tuo paita on vaan niin helppo yhdistää muiden vaatteideni kanssa. Rakkaus paita! Tätä kuvaa tuijotellessaa juolahtaa  helposti mieleen, että tarvisi varmaan taas värjätä päätään.
Stressiähän ei yhtään helpota se, että hieman vajaan vuoden ikäinen puhelimeni (nokia c2-02) lakkasi toimimasta! Siinä oli kosketusnäyttö ja ihan perusnäppäimet, mutta kosketusnäyttö lakkasi toimimasta ja silloinhan sillä puhelimella ei tee yhtään mitään. Vihaan puhelimen ostamista, mutta ei auta muu kuin hankkia uusi. Tällä hetkellä käytössäni on varapuhelin, jolla on ikää kohta lähemmäs 10 vuotta (puhelimen iässä siis noin 100 vuotta) ja sen akku on paisunut ja kuorista halkeilee pieniä palasia irti, eikä kaiutinkaan toimi kunnolla. Mutta jälleen kerran todiste siitä, että vanhat puhelimet ovat paljon kestävempiä kuin nämä uudet.


Stressin lievittämiseen olen käyttänyt Disney leffoja. Toimii aina.
Onneksi pahin on viikonloppuun mennessä ohi.

  Lupaan lähipäivinä naputella teille huomattavasti vähemmän stressi pitoisen postauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti