torstai 12. syyskuuta 2013

The melancholy death of Oyster boy & other stories

Viimeisin aarteeni on Huuto.netin kautta ostamani Tim Burtonin The melancholy death of oyster boy & other stories-kirja. Kirja maksoi 14€ postikuluineen.Taas on lapsi onnellinen. Kuten kuvasta näkyy niin ei mikään suurikokoinen kirja tämäkään. Sivuja on 115. En tiedä kuinka hyvin tätä kirjaa löytää suomesta, sillä tätä ei ole tullut vastaani muualla kuin huuto.netissä ja tämäkään kirja ei ole uusi. Kirjasta löytyvän leiman perusteella tämä on alunperin ollut jossain kirjastossa, ei kuitenkaan missään suomalaisessa kirjastossa.Tässä näkyy tuo kansi hieman paremmin. Tämä kirja on kovakantinen, mutta tätä löytyy myös pehmeä kantisena. Tätä myydään myös uusintapainoksena valkoisilla kansilla ja eri kansikuvalla. Vaikka kirja onkin englanniksi, se on helppo lukea. Osa tarinoista on vähän pidempiä ja osa vain parin lauseen pituisia. Kirjan nimikko hahmon, Osteri pojan kohtalo oli kamala.Yksi suosikki tarinoistani on Roy, the Toxic Boy. Tarina on hieman huvittava ja surullinen samaan aikaan.

Pidän paljon kirjan kuvituksista, vaikka osa onkin melko yksinkertaisia. Kuvia tästä kirjasta löytyy paljon, joten katseltavaa ja ihailtavaa riittää.  Täydellinen lisä Burton fanin kokoelmiin!

2 kommenttia:

  1. Minulla on tuo sama kirja ja olen ostanut sen joskus 6-7 vuotta sitten jostain levykaupasta. Se oli levykauppaketju, jota ei enää tosin Suomessa ole. Mutta ihana kirja tuo on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kirja todella :3 Itse olen nähnyt näitä vain huuto.netissä, mutta empä ole aikaisemmin kyllä edes hoksannut katsella näitä muualta.

      Poista