maanantai 2. syyskuuta 2013

The story of corpse bride

Taisin viimeksi lupailla Tim Burton aiheista postausta ja tässäpä tämä nyt tulee. Noin pari viikkoa vahdin postiluukkua kuin pieni eläin ja petyin joka aamu kun kirja ei ollutkaan vielä tullut. Kun se viimein saapui luokseni olin niin kipeänä, etten jaksanut kovin riemuita tästä uudesta aarteesta.


Huuto.netistä bongasin tämän Corpse Bride-kirjan ja halusinkin sen heti omaan hyllyyni. Kokoa tällä kirjalla ei ole paljon -koosta kertonee paljon se, että kirja matkasi luokseni A5- kirjekuoressa-  ja se on pehmeä kantinen. Sivuja on 95.

Kuvia on paljon. Niin isoja kuin pieniä kuvia ja tietenkin ne on napattu suoraa leffasta, kuitenkin niiden rinnalle on lisätty jonkun verran luonnoksia leffan kohtauksista. 
Hintaa tällä kirjalla oli 5€ postikuluineen, eli eipä paljon mitään.  Tätä ei kuitenkaan ole koskaan tullut vastaan missään muualla kuin huuto.netissä eli jos joku halajaa saada tämän kokoelmiinsa, suosittelen vilkaisemaan huuto.netin tarjontaa. Sieltä voi löytää aarteita hyvinkin halvalla.


Sheldon tässä näyttää teille, miltä allekirjoittanut on näyttänyt viime päivät

Vähän ruumis olo on itselläkin kun on ollut flunssa kourissa kohta viikon. Kuumetta oli vain yhtenä iltana, mutta päänsärkyä ja armotonta kurkkukipua on sitten riittänyt useammallekin päivälle. Äänikin on mennyt enkä itsekkään tunnista omaa ääntäni. Se on hirveä :D Ei tee hirveästi mieli puhua kenellekään. Taas kerran on Sinkkuelämää tuotantokaudet pyörineet uudestaan ja uudestaan alusta kun ei muutakaan jaksaisi eikä pysty tehdä, myös disney-leffoja tulee kulutettua paljon kun on kipeänä. Nyt valunkin takaisin sohvalle ja toivon, että huomenna ääni kulkisi vähän paremmin kun täytyy lähteä hoitamaan asioita. Muussa tapauksessa joudun yrittää pihistä asiani ihmisille :D Pysykää terveenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti