maanantai 28. lokakuuta 2013

Halloween suunnittelua

Tulevana viikonloppuna täällä juhlistetaan tupareita halloween teemalla. Viimevuotisiin halloween kekkereihin ei hirmuisesti panostettu, joten tänä vuonna on helppo laittaa paremmaksi. Eniten päänvaivaa tällä hetkellä tuottaa puku. Pukeutudunko joksikin hahmoksi vai muuten vain teemaan sopivasti? Ja mikä hahmo olisi mieleinen? Esittelen muutaman vaihtoehdon, joita olen eniten pyöritellyt mielessäni.


Ensimmäisenä tietty ihan perinteinen liisa ihmemaassa. Tämä tosin on aika nähty.


Kun taas Alice - madness returns:in versio Liisasta on upea ja tämän hahmon asun kanssa voisi tehdä vaikka mitä. Hylkäsin idean, koska tämä on liian vaikea toteuttaa tällä aikataululla ja budjetilla.


Hyvin Liisa ihmemaassa painotteisia asuvaihtoehtoja! Irvikissa oli pitkään suosikkini näistä ja olinkin jo päättänyt toteuttaa sen, sillä hieman soveltamalla vaatekaappini sisällöstä olisi saanut raavittua kasaan tunnistettavan asun irville. Kunnes huomasin, että vaatekaappi ei enää pitänytkään sisällään kovin irvimäisiä vaatteita niin hylkäsin tämänkin hahmon. Irvin hylkäämisen jälkeen iski tunne, etten enää keksi mitään mieluisaa hahmoa, jonki pukeutua, kunnes..


..mieleeni muistui Wednesday Addams! Toki hahmoa joutuisi vähän soveltaa jos
tämän toteutan, mutta tässä on tämän hetken suosikki.

Hahmon keksiminen on vaikeaa ja tähän on uhrautunut jo päiviä. ärsyttäävää kuinka vaikeaa tämmöinen voi ollakaan. Aiotteko te viettää halloweenia ja aiotteko pukeutua joksikin hahmoksi vai muuten vain teemaan sopivasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti