perjantai 22. marraskuuta 2013

Freak on a leash


Viime postauksessa kerroin kurjasta olostani ja mielialan muutoksista ja lupasin myös seuraavaksi vähän iloisempaa postausta.

 Sitä ennen on kuitenkin pakko mainita, että tällä hetkellä hermoja raastaa seinänaapurin jatkuva kovaääninen popitus. Sitä on kuunneltu siitä asti kun muutettiin tähän asuntoon (noin kuukausi sitten) ja sitä joutuu kuunnella melkeimpä joka ikinen päivä. Yleensä naapuri on hiljaa kello kymmenen jälkeen illalla, mutta tänään on herra päättänyt tehdä poikkeuksen. Tämä jatkuva popitus on yksi niistä asioista, jotka saavat mielialan pomppimaan miten sattuu. Heti popituksen alkaessa muutun hyvin vihaiseksi, sillä mikään ei ole niin ärsyttävää kuin naapureiden metelöinti. Yleensä näissä tilanteissa päällimmäinen tunne on siis viha, mutta usein myös turhautuminen. Joskus jopa niin paha turhautuminen, että tekisi mieli hautautua sänkyyn peittojen alle itkemään tai sitten ei tiedä ollenkaan mitä tekisi, muuta kuin itkeä ja huutaa niin kovaa kuin vaan kurkusta lähtee.  Outoa, sillä en aikaisemmin ole huomannut, että olisi näin helposti mielialat pomppineet miten sattuu.

Mutta se siitä aiheesta, siirrytään niihin mukavempiin asioihin.


Kaiken kurjuuden keskeltä löytyy myös niitä mukavia asioita ja tässä niistä muutama esimerkki:
-Tänään satoi lunta, eli pihallakin on mukavamman näköistä. Ainakin hetkellisesti
- Sain eilen pientä lievitystä tatuointikuumeeseen, mutta kuume on edelleen kova ja seuraava tatuointikin suunniteltuna.
- Tämä uutinen: Juhlavuoden muumimuki
- Raskasta joulua- ja Raskaampaa joulua-levyt ja kyllä, aloitan joululaulujen kuuntelun hyvissä ajoin!

Siinä muutama mieltä piristänyt asia kuluneelta viikolta. Kuluneella viikolla tuli myös nautittua kunnon annos nostalgiaaMm. pelaamalla Spyroa. En voi lakata hihittelemästä sillle, kuinka suloinen spyro vielä on näissä vanhoissa peleissä.


Ja lukemalla vanhoja Turtles-sarjakuvia!! Satuin löytämään nämä Seinäjoen antikvariaatista ja koska näillä oli hintaa vain 2€ / kpl niin nappasin muutaman mukaani. Hieman on eri meininki kuin televisiosta tulleessa sarjassa, enkä meinannut tunnistaa sarjakuvista ollenkaan mestari Tikkua kun tyyppi on niin kovin erinäköinen. Muutenkin on tullut kulutettua sarjakuvia paljon viimeaikoina.

Mikä teitä piristää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti