torstai 21. marraskuuta 2013

Peuroja ja pikakuulumisia

Viimeaikoina on tullut heiluttua maalien ja siveltimien kanssa niin omaksi iloksi kuin koulunkin puolesta. Jotenkin tuntuu, että saa purettua ja selviteltyä ajatuksiaan paremmin maalaten tai yleensäkin piirtäen ja tällä hetkellä niitä selvitettäviä ajatuksia on enemmän kuin tarpeeksi. Olo on hyvinkin sekava välillä.


A3 kokoinen peura kuva meni ystävälle. Värit aavistuksen vääristyneet tässä kuvassa.

Oon huomannut, että tunteet ovat pinnassa koko ajan. Mieliala heittelee helposti ja on henkisesti paha olla. Mieltä painaa niin moni asia, vaikka oikeastaan asiani on aika hyvin ja silti ne kuitenkaan eivät olekaan hyvin.


  90cmx90cm sabluuna harjoitus. Ihan päin helvettiähän tämä meni. Kuten näkyy, reunaornamentti ei ole lähelläkään suoraa..Tässäkin kuitenkin aiheena tuommoinen peuran (tai minkä lie) kallo ja näitä peura juttuja on tulossa lisääkin!

Koulu on yksi niistä suurimmista asioista, jotka aiheuttavat pään vaivaa. Mua kun ei ole luotu odottelemaan. Mutta koska hyppäsin mukaan opiskeluun vähän myöhemmin syksyllä ja tulen muita hiukan jäljessä,joudun jatkuvasti odotella opettajaa neuvomaan erikseen minua kun en tiedä mitä tehdä. Turhaudun tyhjänpanttina olemisesta. Sekin asia ahdistaa tajuttomasti, että hypin ryhmästä toiseen, sillä hyväksilukuja kertyi paljon edellisestä koulusta. Tästä syystä opettajat eivät aina tiedä edes sitä mitä minulle tapahtuu seuraavana päivänä. Joistakin päivistä suurin osa on vain odottelua. Tämmöinen on ahdistavaa ja kun ahdistun, jään helposti kotiin enkä lähdekään kouluun. Ja kun kotiin jää kerran, jää pian helposti seuraavanakin päivänä ja sitä seuraavana jne.

Tässä kuulumisia näin lyhykäisyydessään. Seuraava postaus onkin sitten vähän iloisempi!

2 kommenttia: