maanantai 4. marraskuuta 2013

This is halloween 2013

Jälleen on yhdet hyvin onnistuneet halloween kekkerit takana päin. Tosi hyvä meno ja osa oli jopa jaksanut panostaa asuunsa ja tällä kertaa myös itse panostin juhlien rekvisiittaan enemmän kuin yleensä, tässä postauksessa ei nyt ole aivan kaikesta kuvaa. Nämä taisi olla parhaat halloweenit tähän mennessä. Ensi vuonna laitetaan taas paremmaksi!


Olin suunnitellut asukseni irvikissaa ja wednesday addamssia, mutta lopulta asuni ei esittänyt mitään tiettyä hahmoa. Toki asun inspiraationa toimi Wednesday Addams. Asuni valinta aiheutti paljon päänvaivaa, mutta loppujen lopuksi hyvin onnistunut kokonaisuus. Voisin pitää tuota asua ihan arkenakin, ehkä tosin tuon ison rusetin saattaisin jättää pois. Nuo seppälän sukkikset oli paljon kivemmat kuin olin uskaltanut kuvitellakaan. Täytyy varmaan hakea toisetkin jemmaan!


Nuo sukkikset sai jalat näyttämään hervottoman pitkiltä!


Suklaat katos silmänräpäyksessä!


Ostin kekkereitä varten kaksi oikeaa kurpitsaa. Toisen kohtalona oli muuttua muumio-kurpitsaksi! Siitä tuli todella suloinen :3Toisen kurpitsan taas maalasin Nightmare before christmas - tyyliin Jack:iksi. Tämä lähti juhlien jälkeen kaverin matkaan, tosin ihan luvan kanssa : D

Tässä pieni pintaraapaisu meidän halloweenin vietosta, kuinkas te vietitte tätä juhlaa vai vietittekö ollenkaan?

2 kommenttia: