torstai 26. joulukuuta 2013

Joulun viettoa

Niin vain jouluaatto tuli ja meni. Näin jälkeen päin ei oikein tunnu siltä, että juuri juhlittiin jouluaattoa. Ei ainakaan kun katselee pihalle. Ei ollut hirmuista joulufiilistä, eikä joulu tuntunut samalta kuin aikaisempina vuosina. Vietin sen kuitenkin niin kuin ennenkin. Aaton vietin suurimmaksi osaksi vanhempieni luona, aamulla valuin katsomaan joulupukin kuumalinjan, joululeffoja katsoin pitkin päivää, raskasta joulua kuunneltiin moneen kertaan, syötiin jouluruokaa, avattiin lahjoja jne.

Harmillista että tämä on ainut julkaisukelpoinen naamakuva koko päivältä. Asu ei näy, mutta ihana ihana valmistujaiskorunakin toiminut Alchemyn koru näkyy :3


En tietenkään hoksannut kuvailla omia joulukoristeita, mutta tämä äiteen jouluvalo oli aivan yli söpö!


Sissiä kiinnosti eniten nuo paketeissa olleet rusetit ja joulukuusi.

Esittelen muutaman saamistani lahjoista. En koe tarpeelliseksi esitellä joka suklaarasiaa ja käsirasva putelia.


Tämä kuva piti kääntää ylös alaisin, että sen ymmärtäisi paremmin. Ne on ankkoja! Ihan huippu villasukat!


Aloitin n. kuukausi sitten uuden harrastuksen, postcrossingin. Tätä varten sain vanhemmiltani boxin, joka sisältää ihan simosti kortteja, postimerkkejä ja ylisöpön heppakynän korttien kirjoitusta varten.
Leffa- ja levyhyllyn täytettä tuli myös. Tim Burton kokoelma kasvoi taas kahdella yksilöllä ja disney kokoelmakin sai lisäystä. Levyhyllyyn taas sain Black Sabbathin uusimmat levyn. Tuo Hypon levy ei ollut minun, vaan avokkini lahja, mutta otin sen kuvaan mukaan koska ensi kuuntelun jälkeen totesin, että tämähän on todella hyvä!


En tiedä kumpi oli enemmän innoissaan siitä kun avokki sai lahjaksi 3 tuotantokautta x-filesiä. Tämän kanssa on jo pari iltaa saatu kulumaan ja vielä monta iltaa tulee kulumaan. Pienenä pelkäsin tätä sarjaa ja sarjan tunnari oli yksi pelottavimmista asioista silloin ja todella jännää se on vieläkin! En uskalla katsoa tätä yksin  ja välillä jännittää ihan simo paljon. On kuitenkin niin hyvä, että pakko katsoa :D

3 kommenttia:

  1. Vausti, googlasin tuon postcrossing ja vaikutti tosi kivalta jutulta :D

    VastaaPoista
  2. Sinäkin samoihin aikoihin postcrossauksen aloitit! Cool. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi mielenkiintosta ja hauskaa tuo postcrossing on ollutkin. On todella piristävää saada välillä kortti joltakin. Tänään sain kortin Kiinasta ja se todella piristi päivääni 8)

    VastaaPoista