tiistai 10. joulukuuta 2013

Never enough

Viimeisen viikon on taas oltu jännän äärellä. Pahan oloni syy selvisi. En ainakaan toistaiseksi kerro, mikä aiheuttaa pahan oloni, ehkä joku on voinut sen hoksatakin. Mainittakoon kuitenkin, että oon käytännössä tammikuuhun asti sairaslomalla ja sen jälkeen katsotaan mitä tapahtuu. Tällä hetkellä mulla ei ole edes joulufiilistä, vaikka yleensä odotan joulua kuin pikkulapsi! Pieni joulufiilis nostaa päätään aina silloin kun  paketoin lahjoja, mutta esimerkiksi kämppä ei näytä kovinkaan jouluiselta.


Sairaslomassa on hyvät ja huonot puolet. Hyvä juttu on se, että kerkeän vähän sulatella mielessäni tapahtumia kaikessa rauhassa, eikä tarvitse murehtia koulua. On myös ihan simosti aikaa maalata. Huono juttu taas on se, että kun on koko päivä aikaa lorvia kotona alkaa tekeminen loppua kesken ja olo muuttuu hyvin levottomaksi.


Aion kuitenkin yrittää maalata niin paljon kuin mahdollista. Se tuntuu olevan ainut asia, joka selvästi auttaa selvittämään ajatuksia. Maalauspohjiakin on tullut vähän hamstrattua varastoon.

 Tässä on nyt parempaa kuvaa viimeksi nähdystä Korven kuninkaasta. Kuva hieman vääristää värejä. Tausta ei ole noin sininen vaan todellisuudessa se on vähän vihertävä. Rusetista voi päätellä, että tämä on menossa lahjaksi.


Korujen väkertely on jäänyt aika vähälle kesän jälkeen, mutta tässä näkyy viimeisin aikaansaannos. Liisa ihmemaassa teema jatkuu aina vain.Tuo minipelikortti on aika söpö.


Eikö upea! Tämä huusi kaupan hyllyltä ja se oli vaan pakko kotiuttaa. Harmi vain, että tämä on värjätty ja seuraavat kukat jotka tämä tekee ei ole enää sinisiä, mutta niin hieno silti.

Päivittelen blogia varmaan vähän useammin kuin normaalisti nyt kun kerran aikaa on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti