sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Yökettu ja Kukkakedon Sissi

Varoitus! Sisältää kännykkälaatuisia kuvia!

Pahoittelen jo etukäteen huonolaatuisia kuvia. Laitan kaikista näistä töistä paremmat kuvat kunhan silmäni on tottunut näihin töihin.


Paha oloni jatkuu edelleen ja nyt jopa siinä määrin, että se haittaa koulunkäyntiäkin. Kotonakaan oikein mikään ei kiinnosta, enkä osaa tarttua mihinkään tekemiseen. Ainut asia johon olen pystynyt purkamaan pahaa oloani on rakas harrastukseni piirtäminen ja maalaaminen ja sitä onkin tullut tehtyä nyt urakalla. Outoa, että vaikka aloitin juuri erikoismaalarin opinnot niin koulussa maalaaminen ei jaksa innostaa, mutta kotona maalaaminen sitäkin enemmän.

Yllä olevassa kuvassa näkyy varmastikin tuttu taulu, mutta vähän erivärisenä. Kyseessä on siis aikaisemminkin nähty Korven kuningas - taulu, josta ystäväni halusi itselleen joululahjaksi toisen värisen version. Molemmat samankokoisia.


Aloin myös tehdä tälläistä Yökettu - taulua. Pidän valmiista työstä, mutta se on kovin erilainen kuin kuvani yleensä. Tuntuu kuin sen kuuluisi olla jossain satukirjassa. Esittelen valmiin kuvan kunhan silmäni on tottunut siihen. Tämän koko on 41 x 33 cm.


Viimeisimpänä työnäni on Kukkakedon Sissi - kuva, josta en ole vielä varma pidänkö siitä vai en. Tämä on ensimmäinen pupu maalaukseni ja tämä on iso. Kokoa on 73 x 60 cm. Tämä iso maalauspohja on ollu mulla vuosi odottamassa maalausta, mutta jostain syystä en vaan oo uskaltanut maalata siihen mitään. Nyt viimein uskaltauduin, ehkä siitäkin syystä että pienemmät pohjat oli loppu ja oli pakko saada maalata. Tämä työ vaatii ehkä vielä jotain. Täytyy nyt hetki vain katsella sitä ja pohtia teenkö sille jotain vai jätänkö näin.

Hyvin maalauksen täyteisiä päiviä takana ja paljon samanmoisia edessä kunhan vaan saan hankittua lisää maalauspohjia. Kurikan Kehystykset M. Ojala kehystys- ja taideliikkeestä saa kaiken kokoisia, halpoja maalauspohjia. Täytynee suunnata sinne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti