sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Darkly, Darkly, Venus Aversa

Hyvän tuulinen bloggaaja täällä hei! Parina viime päivänä on sattunut asioita, jotka ovat saaneet mut aivan erityisen hyvälle tuulelle. Ensinnäkin se, että viimeinkin se kauan odotettu talvi saapui. Vieläkin näkisi vähän auringonpaistettakin niin sää olisi täydellinen, mutta näillä näkymin ilmatieteenlaitos lupaa vain synkkää säätä.


Nää tummat silmänaluset ei sisälly niihin hyvää tuulta aiheuttaviin asioihin! En ole ainakaan reiluun vuoteen tuntenu olevan täysin oma itseni. Oon vain muuttunut tylsäksi ihmiseksi niin pukeutumisen ja tekemisteni saralla. Kaikkein mieluiten piilottelen kotona super rennoissa vaatteissa. Nyt täytyy koittaa vähän panostaa. Sekin olisi jo iso juttu kun lähtisi spontaanisti johonkin, vaikkei edes kauas, mutta johonkin. Ilman mitään suurta suunnittelua.


Tämä viimeisin piirrokseni on yksi hyvän mielen aiheuttaja. Lopputulos ei ole aivan sitä mitä olin alunperin suunnitellut, mutta pitkästä aikaa tunnen ylpeyttä työstäni ja oikeasti pidän siitä. Työ jää yksinkertaiseksi ja musta - valkoiseksi. En sen tarkemmin rupea selittelemään mitä tunsin tai ajattelin kun tein kuvaa, mutta se kuvastaa ahdistusta. Vai miltä teistä tuntuisi jos alkaisitte pikkuhiljaa muuttua puuksi?


A3, tussit


Loppuun pitää vielä vähän hehkuttaa!

Yksi asia, jonka kautta huomasin, etten ole tuntenut minua omaksi itsekseni on suosikki bändini Cradle of Filthin uudelleen löytäminen. Olen toki muistanut bändin olemassa olon koko ajan, ei vain ole tullut kuunneltua. Ostin tämän levyn aikoja sitten, mutta nyt vasta kuuntelin sen. Se oli mahtava! Se oli niin hyvä, että teki melkein mieli itkeä. Jostain syystä odotukseni tästä levystä ei olleet kovin korkealla ja odotin huonoa levyä. Levy ylitti kaikki odotukset!

Tämän myötä tuli kuunneltua vanhempiakin levyjä ja niitä kuunnellessani tunsin jotain, mitä en ole tuntenut pitkään pitkään aikaan. Pariin vuoteen. Olin oma itseni. On aika ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä niitä asioita, joista ennen pidin ja pidän vieläkin, mutta laiskuuttani ja/tai nössöyttäni ei ole tullut tehtyä!

2 kommenttia:

  1. ihana tuo piirros!! Mä niin rakastan tuota tapaasi tehdä hieman jopa ehkä psykedeelisiä kuvia ihanilla väreillä!!^^oot taitava!!<3

    VastaaPoista