torstai 6. maaliskuuta 2014

Living Hell

Erittäin väsynyt ihminen täällä, hei! Elämä ei oo ikinä potkinut päähän niin lujaa kuin nyt. Kaikki tuntuu kaatuvan niskaan, mikään ei onnistu, tunnen itseni epäonnistuneeksi, ahdistaa, pahaa oloa ei saa pois.. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tuntuu että masennusta ei voi täysin tajuta ennen kuin se osuu omalle kohdalle. Ennen tätä ainakaan itselläni ei ollut käsitystäkään siitä mitä tämä on. Pään sisällä on semmoinen sekamelska, ettei pysty edes oikein kuvailla. Eikä puhettakaan että pystyisen mennä kouluun. Tämän vuoksi on jouduttu kirjoittelemaan mahdollisia keskeytys lappuja. En meinaa enää pystyä edes poistumaan kotoa yöksi.Pari viikkoa sitten pyörähdettiin Jyväskylässä, mutta sinne lähtö ei ollut helppoa. Ahdistuin reissusta todella kovasti ja  lopulta rauhoittavien voimin päästiin perille. Edellinen ilta ja yö oli hirveitä. Koko illan ahdisti. Nukun lääkkeillä, joten sain jotenkuten nukutta, mutta jännitin niin paljon, että koko yön purin unissani hampaita yhteen ja koko seuraavan päivän oli leuat kipeänä.  Ilman depressio hoitajalla käyntiä en olisi lähtenyt ollenkaan.

Kun viimein päästiin perille niin olokin helpottui ja reissu meni hyvin. Pandan tehtaanmyymälän olisi voinut ostaa tyhjäksi, samoin kuin Underground Storen. Mutta koska opiskelijan tulot ovat surkeat, ei mukaan tarttunut kuin muutama paita ja sylin täydeltä suklaata.


Underground storen löydöt. Kummittelemaan jäi vielä The Addams family- ja Edgar Allan Poe - paidat. Harmi vain, että kumpaakaan ei liikkeen nettisivuilta löydy.

2 kommenttia:

 1. Tiedän valitettavasti mistä puhut!!:( Tunne ettei jaksa mitään ja voimia hyvä kun on pitää itsensä kasassa!!:( Äärettömän surullista että sinulla on tuollainen olo! Toivon sinulle sylin täydeltä voimia ja jaksamisia on murheet mitä hyvänsä!!<3<3 *halaus* Ja itse ainakin uskon että vaikka vaikealta toisinaan tuntuu niin asioilla on tapana järjestyä!!:)

  Kauniita löydäksiä olet tehnyt!!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ^^ *hali* Viestisi oli hyvin piristävä :))

   Poista