keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sound of madness

Lumiset terveiset täältä ruudun toiselta puolen. Saatiinhan se takatalvikin..

Elän tällä hetkellä elämäni ristiriitaisinta aikaa. Tulevaisuus näyttää synkältä ja toivottamalta. En usko sen voivan tarjota minulle yhtään mitään ja haluaisin vaan kaivautua syvälle peiton alle piiloon. Toisaalta taas hetkittäin tuntuu pieni valon pilkahdus. Ehkä sittenkin elämällä on vielä jotain tarjottavaa. Jokin suuri muutos tai uusi alku. Alan olla valmis luovuttamaan joidenkin aika isojenkin asioiden kanssa, mutta elämän kanssa en oo vielä valmis. Vielä on pieni toivon kipinä olemassa.


Suuria muutoksia ainakin on elämääni tulossa. Edessä on jäälleen muutto. Muutto pois Kurikasta. Muuttoon on monia henkilökohtaisia syitä, mutta parempi elämänlaatu on yksi suurimmista syistä muuttaa pois. Ja ihanaan rauhalliseen paikkaan ollaankin menossa. Tästä saatte tietää varmasti lisää pääsiäisen jälkeen.

Tuntuu, ettei enää saa yhtään mistään minkäänlaista hyvää oloa. Ei edes niistä asioista joista ennen ja joita rakastin. Koitan kuitenkin repiä ilon irti pienistä asioista.


Kuten vaikka muiden ilahduttamisesta. Postcrossing on siitä huippu harrastus että saa ilahduttaa toisia. Kuvassa näkyy viimeisimpiä kortteja jotka lähetin. Jotkut pyytävät saada lähettäjältä tämän suosikki teetä tai jotain muuta pientä. Tässä on lähdössä teetä kohti Ukrainaa. Eräs keräili paperiklipsuja ja tuo oikeassa reunassa näkyvä mopsin naamainen klipsu on ehkä söpöin koskaan näkemäni. Odotan innolla palautetta vastaanottajalta.


 Lisää teetä. Jos pidätte teestä ja näette yllä olevan teepaketin kaupassa älä epäröi ostaa sitä. IHAN PARASTA! Esimerkeksi tuo appelsiini tee ei maistu appelsiinilta, vaan APPELSIINILTA! Ja sama vadelma teen kanssa. Eikä pakkauksessakaan ole mitää moittimista. Ihania ulkonäöltään ja maultaan.Banaanijogurttia ja mustikoita :3Karvakamuja ei sovi unohtaa. Nää on ihan parhaita tyyppejä silloin kun mikään ei tunnu miltään.

Tämmönen pien postaus. Mitkä pienet asiat teitä piristää?

1 kommentti:

  1. Mä veikkaan villisti että muuuutatte joko ilmajoelle johki mettään, jurvaan takas taaaai laihialle !

    VastaaPoista