maanantai 24. maaliskuuta 2014

We're all mad here

Nyt ollaan jännän äärellä! Sain toissapäivänä uuden puhelimen, joka on myös ensimmäinen kosketusnäyttö luurini. Kyseessä on Samsung galaxy trend plus. Tykkään! Arvatkaas kuinka mielenkiintoisia tekstareita on tullut lähetettyä kun ei kirjoitus meinaa sujua :D Kuvia on tullu räpsittyä ihan kiitettävästi uudella kapulalla ja nyt pahoittelenkin luurilaatua postauksen kuvissa.


Tänään oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Juuri täydellinen synttäri tatuoinnin ottamiseen! Alunperin tatuoinnin piti olla lahja minulta minulle, mutta lopulta avokkini kustansi sen ja se olikin lahja avokiltani. Kelpaa :3 Synttäreihini on kuitenkin vielä 2 viikkoa aikaa.


We're all mad here :3 Tätä on haaveiltu jo pari vuotta ja nyt sen viimein sain. Olin koko tatuoinnin ajan ihan täpinöissä, että viimeinkin saan sen mistä on pitkään haaveiltu ja teki mieli vaan hyöriä ja pyöriä joka paikkaan ihan intopallona. Olen miettinyt kuvalle vielä pientä jatkoa, mutta se on vielä suunnitteluvaiheessa.


Loppuun vielä kuvaa tekemästäni LP-levy kulhosta. En löytänyt kaupasta mieleistäni hedelmäkulhoa, joten tein sellaisen itse. Jatkossa on luvassa paljon tuunaus ja DIY juttuja. Varsinkin näin muuton lähestyessä tekee koko ajan mieli tehdä kaikenlaisia sisustus juttuja uuteen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti